Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Tato Raina widziany dzis na Małopanewskiej w Boschu![]()
Na stacji kontroli pojazdów w Sędziszowej zostaliśmy pomyleni z mattomemW tygodniu znowu nastąpiła pomyłka
heheh mam nadzieje, że pozytywnie, bo zamierzam się do nich wybrać w przyszłym tygodniu na przegląd.Na stacji kontroli pojazdów w Sędziszowej zostaliśmy pomyleni z mattomem
Dzisiaj pod Tesco w Świdnicy widziana czerwona GT DSW 43xxx. Pozdrawiam z czerwonej Julki
Dzięki i wzajemnie! Rozumiem, że Twoja to ta którą zastałem zaparkowaną obok mojej GT?Dzisiaj pod Tesco w Świdnicy widziana czerwona GT DSW 43xxx. Pozdrawiam z czerwonej Julki
Auto kupione bez ramek, a ramki odbierałem od Ciebie osobiście w Strzegomiu w zeszłym rokuteż wczoraj widziałem tą GT na rameczkach i świdnickich blachach ale nie kojarzę żeby ktoś ostatnio ze Świdnicy lub okolicy ramki zamawiał więc pewnie auto zakupione wraz z ramkami![]()
DJA ? albo DJE - machałem w Złotej, ale Pani miała tak przerażoną twarz widząc łapke, że aż się zdziwiłemPozdrawiam czerwona 147 mijana dziś kolo nowego kościoła. Łapki były
Dokładnie DJE.... Nie przyjrzałem się kto siedzi za kierownicą. ...DJA ? albo DJE - machałem w Złotej, ale Pani miała tak przerażoną twarz widząc łapke, że aż się zdziwiłem![]()