cousteau79
Nowy
L. ale chyba o to chodzi ze każdy ma prawo mieć swoje zdanie i gust i nie musi ono w cale być takie jak twoje ... dla jednych to to właśnie morderstwo stylistyczne a dla innych mega pojazd ...
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
To auto stylistycznie to pogrzeb marki.
Mamy już etap depresji. Należy patrzeć z optymizmem bo za chwilę ostatni etap - akceptacja.
Jest nuove video o nowej Giulii![]()
No OK ale w ten sposób nie dojdziemy do ładu bo zawsze znajdzie sie ktoś szybszy. Dwie paczki na autostradzie są wystarczające no chyba, że masz na myśli ściganie się to i czasem 400 koni będzie mało, no takie są realia.
Jest nuove video o nowej Giulii![]()
Może czasem w pewnych okolicznościach pewnie tak, mogło by być lepiej ale nie jest źle. Jakoś sobie radzę. Szczególnie, że mało kto wytrzymuje widok 159-tki we wstecznym lusterku na lewym pasie.Nie, nie o ściganie sie chodzi, ani o jazdę 200km/h lub więcej, bo to bez sensu, ale o zwykłe wyprzedzanie, albo podjechanie gdzieś szybciej, przeskoczenie na inny pas. W takich własnie sytuacjach brakuje tych 30-40kM.
Fiat zrobił już kiedyś fajne auto, które miało parametry lepsze niż lider segmentu, golf.
Ee, dla mnie kupowanie A4 w podstawie, tak samo jak A6 z 2.0TDI z FWD i multitronikiem to bezsens. Aby poczuć premium to trzeba kupić z opcjami premium (silnik V6/R6, lepsze wyposażenie, itp.).Weź sobie Audi A 4 2.0 tdi i dyskutuj![]()
Zgadzam się z tym w 100 %. Wszystkie wyprzedzane wiesniaki w vw lub innych samochodach ze znaczkiem olimpiady myślą że alfa ma 1.4 benzynę bo większość cebul motoryzacyjnych nie ma pojęcia o silnikach w Alfach za to ich stałym argumentem jest to że Alfa jest ch...wa bo to Fiat bo to włoskie... Taka tradycyjna spiewkaMoże czasem w pewnych okolicznościach pewnie tak, mogło by być lepiej ale nie jest źle. Jakoś sobie radzę. Szczególnie, że mało kto wytrzymuje widok 159-tki we wstecznym lusterku na lewym pasie.![]()
Widzisz kolego coś narobił? Może ten jeden browar postawiony inżynierowi projektantowi mniej sprawiłby, że niektórym Giulia dzisiaj podobałaby bardziej :-DTydzień temu w Jerez de la Frontera, podczas fiesty, mocno wcięty inżynier z zespołu projektantów AR powiedział mi, że testują już Julię, premiera koniecznie ma się odbyć w lipcu za rok albo w czerwcu (to by się zgadzało z informacjami prasowymi). Jednak wyrażał obawy, czy praca pod presją daty nie odbije się na jakości.
Zauważyłem go, bo miał koszulkę z z malutkim logo AR, ale nie miałem pojęcia co za gość. Pogadaliśmy tak sobie, życzliwie i nic. Po jakichś dwóch godzinach znów go zobaczyłem przy jakimś stoliku, kompletnie już wciętego. No i wtedy dał się pociągnąć za język. Nie sądze, aby blefował, bo dobór argumentów, słownictwo. fakty itd wskazywały na mocnego zawodowca w branży.
Acha, o Sergio mówił: Serginho)