Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Na prezentację jutrzejszą auto powinno wyglądać tak :
http://2.bp.blogspot.com/--s74OqpFI...ld1fOF8/s1600/Alfa-Romeo-Gloria-Concept-6.jpg
Ja tak czytam i się zastanawiam - Jeżeli tobie stylistycznie się lepiej podoba TO :Jeśli to auto na tych szpiegowskich fotkach to ten długo wyczekiwany i dopracowywany model - to BMW i Audi nie muszą się martwić o konkurencję w tym segmencie... otworzą jutro szampana. Dlaczego? Bo będą widzieć, że nawet Alfa Romeo już nie jest w stanie im dorównać stylistycznie... tak jest, stylistycznie. Ostatnie modele BMW czy Audi pokazują, że niemiaszki potrafią zrobić ładne auto. Napęd na tył i obiecana V6 od Ferrari/Maserati nie podbije sprzedaży, chyba że Alfa idzie w dumping cenowy i po 15000 EUR będzie te auta sprzedawać...
Od 3h oglądam te fotki i nie mogę wyjść ze zdziwienia, że zdjęcia wyszłyby 24h przed premierą, w jakimś garażu, w tle z jakimś gościem. Na samej mecie pozwoliliby na coś takiego?
Po drugie...przecież to BMW 3. Ta sama linia okien, te same tylne okno, ta sama bryła, ta sama antena, klamki, nie za duże tego przypadkiem? Do tego ten tragiczny napis Giulia.
Wiadomo, że w dzisiejszych czasach nie da się tak zaskoczyć designem jak w 97 przy 156, no ale jednak Alfa musi się wyróżniać.
A może te zdjęcia to po prostu fake?
Od 3h oglądam te fotki i nie mogę wyjść ze zdziwienia, że zdjęcia wyszłyby 24h przed premierą, w jakimś garażu, w tle z jakimś gościem. Na samej mecie pozwoliliby na coś takiego?
Tył ociężały wygląda jak doklejony a bok z tymi klamkami przypomina Skodę Octavia.
Klamki to porazka tak jak czcionka napisu na klapie. Nie ma w tym włoszczyzny za grosz.
Ot choćby dlatego jakie emocje budzi ten nowy model, widać że posiadacze Alfy Romeo mają duże oczekiwania co do stylistyki, w końcu do tego przyzwyczaja nas Alfa Romeo.