[GTV Spider] FELGI do Gtv

rozstaw śrub 5x98 lub 5x100 + śruby pływające
szerokość 6,5 - 7,5' (zależnie od opony)
średnica 16', 17' (15' też powinno wejść, ale będzie wyglądać paskudnie, 18' - raczej na lato + tarcze hamulcowe z tyłu wyglądają na śmiesznie małe)
ET 25-35 mm
otwór centrujący 58,1 mm

tak jak na 1 stronie wątku. Czerwony bolid. Tyle tylko że na focie są w 18 calach. Zastanawiam się też nad sprzedażą swoich Milano. Fotka moich jest w temacie "przegrana walka z brembo"

Ostatnia edycja:
ja mam sienny 18 za 3500zl z oponami jak ktos chce

Uuu piekne!!! 17" byly by ciekawsze dla mnie ale takich felg nie spotyka sie codziennie...

Sent from my iPhone

Znalezienie Telefonów nie stanowi większego problemu, co innego Zendery :P

Wolałbym je sprzedać w PL, aczkolwiek mam świadomość, że będzie to mega trudne, dlatego niedługo wystawię je na Ebayu i pójdą w świat :)

PANOWIE! Upieczmy 3 pieczenie na 1 ogniu!
Mam obecnie telefony 17' ori Gtv i chętnie zamieniłbym na Zendery :D Są piękne i jedyne słuszne, ale trochę zdnudziły mi się, drugi rok...

Tytus, ile jaki masz budźet? Z Oponami czy bez? Na priv.

Woda, gdzie dokładnie można obejrzeć felgi? Jakiś rabacik co do ceny? Też proszę o priv.

Na czarnej gtv niestety szału nie robią zwłaszcza w 17'',ale gdy bym miał czerwoną gtv leżały by już u mnie w garażu:D

Ostatnia edycja:
Panowie, zrobiła się już kolejka do tych kół. Jest już z 4 chętnych(dziś na spocie doszła kolejna osoba). Dogadałem się z pierwszym zainteresowanym, więc wstępnie koła zarezerwowane do jutra do 10:00.

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót