• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

155 & 155

Najwyraźniej dzisiaj kredensy wyległy na drogi :D

Kredensy jak leśne ssaki,wiosnę poczuły to wyłażą;) widzę że swoją też pociskałeś:D

Piękna :) Żałuję że nie kupiłem takiej jak miałem okazję :(

Nie wszystko jeszcze stracone:) w europie jeszcze parę ładnych sztuk zostało..

Super fotki, śliczna :congrats:

Dziękuje:o

Dodano po 2 minutes:

Czerwone ładniejsze :) żartuje piękna jak zawsze .

Czerwone mogą być tylko szybsze;)

Mały bonus dla tych co lubią zapier.....155:P

https://www.youtube.com/watch?v=m2GBz4hd-gk

Ostatnia edycja:
A ja dla odmiany nic nie zrobiłem i auto dalej stoi niejezdne:) Muszę się zabrać za nie bo wiosna za pasem więc pora potoczyć kółka.
Opchnąłem za to kierę Momo - wziął ją starszy facet, pasjonat Alfy który ma 145 boxerka z też dobrym rarytasem bo kierą drewno-skóra, oczywiście oryginał. A u nas jak zwykle, jak nie ma to wszyscy krzyczą że by chcieli i szaleją za nią, jak chciałem oddać za bezcen bo za 5 dyszek to chętnych brak...

Na razie .ujowy plastik oryginalny ale mam juz wypatrzona kiere, pokaze jak kupie

Ja się zastanawiałem, czy nie wziąć jej na zapas od Ciebie ... miał bym już drugą from Kasztelan :)

Prawda.Całą sobotę i niedzielę jeździłem.

Cały dzień pełnym ogniem;)

Dodano po 2 minutes:

Prawda że są świetne:P

Kasztelan to chyba swoją 155 do wyścigów robi :)

Chyba raczej kolejną 155 na szrot szykuje;)

Dodano po 3 minutes:

ładnie się prezentuje... :)

:o:o

Bez przesady, robię ją po prostu pod siebie a nie tak jak ktoś by chciał żeby wyglądała. A że nieskromnie przyznam że gust mam dobry to auta na pewno nie zepsuję;)

No nad tym to bym polemizował;)

Ostatnia edycja:
A co mam pokazać, wywalony środek i rozbabrane pod maską?? Auto jak stanęło na zimę tak stoi, nie mam kiedy przy nim pogrzebać, póki co się zbroję, pokazywać będę jak się zrobi. Bo zdjęcia konserwacji raczej nikogo nie zainteresują.
Swoją drogą to ciekawe gdzie które śrubki były, rozbierałem ją pół roku temu więc może być problem ze złożeniem, będę musiał dokupić różnych śrub jak się pomylę:)

No nad tym to bym polemizował
Co to za insynuacje??

Wiosna za pasem!trzeba "złomy" z garażu wyciągać;) 156V6 od marca w nowych łapach lata po Piasecznie i Ursynowie:cool:

attachment.php

Załączniki

• 450-06.jpg
    450-06.jpg
    182.7 KB · Wyświetleń: 145
Amortyzatory
Powrót