Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
akurat w tamtych okolicach masz cinka speca od chiptuninguWitam !
Zastanawiam sie czy wymieniać zawó egr na taki : pierburg 7.00063.10.0 lub w ogóle go wyrzucić i programowow usunąc ?
Czy takie usunięcie będzie przeszkadzać przy ewentualnym chiptuningu ?
Przy okazji jakie są ceny takiego usunięcia i czy w okolicach gliwic mogę coś takiego wykonać ?
Pozdr.
P.S.
SORRY NIE TEN DZIAŁ![]()
Owszem wypalanie DPFu, a chyba masz DPF.... Tu poczytaj:.... Przekroczyłem 120 000 czy jakaś inspekcja mogła by wymusić na ecu jakiś błąd. ...
No więc ja miałem podobny problem otóż wywalał mi błąd P0490. Co dziwne mam auto po modzie u cienka czyli EGR i DPF OFF + Soft i ten błąd mi wywalał. Dzwoniłem do Cienka mówi wyjmij EGR i klapę gaszącą wyczyść wszystko i zobacz. Zrobiłem tak jak mówił wywaliłem obie rzeczy rozebrałem i metalowe części utopiłem w benzynie ekstrakcyjnej. Wyczyściłem wszystko pędzelkiem, złożyłem i jak ręka odjął. Od tego czasu zero problemów. Może sam to zrób tak samo i skasuj sobie błąd na Ecu przy pomocy kabla.
Rozumiem, tylko co jest przyczyna błędów i co gorsze trybu serwisowego który mało bezpieczny jest dla użytkownika. Wiem że nikt wrózką nie jest ale może jakieś własne autopsie czy zdarzenia.