majster
Nowy
- Gorzyczki okolice Wodzisławia Śląskiego
- Auto
- Same ALFICE
Wymień filtr paliwa. no chyba, że na nim też oszczędzasz
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
filtr niema raczej z tym nic wspólnego bo jak tankuje normalnie na stacji to jest okWymień filtr paliwa. no chyba, że na nim też oszczędzasz
Ja.żadnych efektów ubocznych nie zauważyłem. Do JTD się nadaje,do JTDM już nie bardzo,koledze ostatnio w 159 wtryski poooooszły. Ropę z tira swego czasu lałem do 210konnego TDI i też nic mu się nie działo,więc nie gadajcie głupot. Chyba,że ktoś jest idiotą i bierze od pierwszego lepszego ruskiego..filtr niema raczej z tym nic wspólnego bo jak tankuje normalnie na stacji to jest ok
Czy ktoś z Was przetrzymywał ropę w plastikowych bańkach?
Tak nawet po kilka tygodni.Czy ktoś z Was przetrzymywał ropę w plastikowych bańkach?
ropa jest na 100000000000000000000000000000000 % tankowana na stacji.Uderz w stół a ...... dowiesz się ile ludzi kombinuje z paliwem.
Wszyscy patrzą tylko żeby taniej tankować bo 4,95 za litr to i tak za dużo jak na nasze realia, a kombinuje każdy kto ma jakieś możliwości.Uderz w stół a ...... dowiesz się ile ludzi kombinuje z paliwem.
w zaleznosci od rodzaju plastiku z ktorego jest zrobiona banka to ropa moze chyba delikatnie "rozpuszczac" i pozniej ten syf moze pojsc do baku
U nas ropa na dystrybutorach do osobówek ma nazwę eurodiesel i ogolnie jest zalecana do osobówek, ma jakieś tam dodatki, ale nie jest to żadne vpower, itp. A na dystrybutorze do tira jest inna, zwykle parę groszy tańsza. Paliwo Lotos. Czasem tam też tankują osobówki i nikt nie ma żadnych kłopotów.