Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
To rzeczywiście mocny zawodowiec, skoro rzekomo dał się tak ciągnąć za język...Może by nam wywiadu na trzeźwo udzielił?
Poza tym auto ma mieć premierę za 9 miesięcy a on niby twierdzi, że pośpiech może się odbić na jakości. Przecież na takim etapie samochody już dawno powinny jeździć i być testowane w różnych warunkach, co wyklucza zmiany w ich budowie, wykonaniu itd. Skoro premiera jest zaplanowana na czerwiec, to produkcja zacznie się co najmniej w kwietniu i kontrahenci już dawno produkują podzespoły. Wiele na takim etapie nie da się zmienić. Jeśli coś skopali, to już jest po fakcie.
A ja mam takie mizerne ale zawsze info. Mój szwagier pracuje w firmie projektującej samochody (karoserię, kokpity). Ale nie "dizajnersko" ale technicznie. Projektuje części już do produkcji (między innymi nowe maseratti). No i niedawno się dowiedziałem że będą robić alfę (znaczy się elementy). Jaką, on sam jeszcze nie wie. Na razie wie że jego firma to dostała. Oczywiście kształtów/wyglądu się nie dowiem bo mi nie pokażeale może coś jeszcze od niego wyduszę jak robota ruszy :sarcastic: