Dębica i okolice

Choć Żur lubię ale tego typu muzyka mi nie odpowiada. I do tego tłumy ludzi to już całkiem kicha.
Jadę do Blizny może tam będzie spokojnie. Startuję o 15,30.
Mam naklejki ale o połowę mniejsze niż poprzednio i samoprzylepne ( od środka ) na szybę. Zrobiłem na próbę 4 szt.

Dzisiejsze moje plany to totalna laba więc może?
.

Jedziesz ze mną?

Ostatnia edycja:
Dorwałem paliwo :) więc moje popołudnie już się zaplanowało może następnym razem. Dzięki pozdrawiam.

Gdzie będziesz szalał modelem. Może bym wpadł popatrzeć

Zrobiłem naklejki o połowę mniejsza od poprzedniej i samoprzylepna od środka. Tak wygląda.
Jak ktoś chce to dajcie znać.
attachment.php
attachment.php

Ostatnia edycja:
attachment.php
attachment.php

Byłem widziałem. Była AR z Rzeszowa i jedna z Dębicy ale to przypadkowe spotkanie :)

danon chyba dzis z Toba mijalem sie kolo stomilu kolo 8 rano tylko tu na tej prostej od swiatel(od wiaduktu) jechales w strone bramy od Kepy, a ja w strone cegielni tylko Yarisem.Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Witam wszystkich.
Może jakieś spotkanie w niedziele? tak koło 19 ?

Wlodziu ja dzis i wczoraj spotkalem Twoja alfe pod gumexem:D,a przedwczoraj dodatkowo Andrzeja sreberko stalo obok:D

odnosnie spotkania to jak dam rade to bede bo mam nalot rodzinny w ten weekend

Wlodziu ja dzis i wczoraj spotkalem Twoja alfe pod gumexem:D,a przedwczoraj dodatkowo Andrzeja sreberko stalo obok:D

odnosnie spotkania to jak dam rade to bede bo mam nalot rodzinny w ten weekend
Piotrek strasznie często się tam kręcisz jak byś na gumiaku pracował :).
A inni są chętni na niedzielę ?.

Postaram się być - myślę że do 19 wrócę z wypoczynku...
Mam dla chętnych naklejki na szybę. Mam naklejoną i jak będzie odpowiadać taka to jest do odebrania.
Choć myślę jeszcze nad czymś innym. Może jakieś pomysły?. Może ktoś ma możliwość wycinania innego?

Ostatnia edycja:
Ja się wybieram, więc będę :)

ja chyba tez wpadochne na chwilke

Dodano po 2 minutes:

i Pozdrawiam Raidera w Insygniach Wladzy:D.Nie wiem czy widziales ale Ci odmachalem. Ostatnio czesciej mozna spotkac insygnie niz alfe w Dębicy:D

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót