Dębica i okolice

ja wiem. Z tego co mi mówił to chciał coś takiego dać na swój wyblaknięty znaczek

ja wiem. Z tego co mi mówił to chciał coś takiego dać na swój wyblaknięty znaczek

Ale musi być płaski. Na wypukłe się nie nadaje.
Panoramka mała ze spotkania
attachment.php

ta naklejka czarno biała, może gdyby była większa to może dało by się to jakoś dopasować :P

ta naklejka czarno biała, może gdyby była większa to może dało by się to jakoś dopasować :P
Jak pisałem jest to grafika wektorowa i mogę zrobić dowolną wielkość bez straty jakości rysunku
podaj średnice i będzie gotowe. Oby się zmieściła na formacie A4.
Znalazłem programik do druku wielkoformatowego:). Może da się powiększyć i wydrukować na np 25 kartkach formatu A4 i potem złożyć w jedną całość. W sobotę przetestuję.
attachment.php

attachment.php

attachment.php
attachment.php

Ostatnia edycja:
Witam jestem nowy i zainteresowany naklejkami na tablicę gdzie można odebrać je osobiście ? :) Pozdrawiam

Witam jestem nowy i zainteresowany naklejkami na tablicę gdzie można odebrać je osobiście ? :) Pozdrawiam
Tylko w Dębicy. Może jak będzie jakieś spotkanko to wpadniesz i wtedy Ci dam albo przez kogoś

Mam nadzieje że nie.
Ty nic nie chcesz to już nie całe forum :)

Ostatnia edycja:
Może byśmy zrobili sobie logo Alfa-Dębica. Wielkość np. pocztówka.Może ktoś ma inny pomysł na to co ma być.
Moja propozycja. Mogę zrobić dla każdego i ładnie zafoliować. Na spocie każdy by miał za szybą.
attachment.php

lub takie
attachment.php

Ostatnia edycja:
Słowik ma fajne wzory na koszulki i goscia co by to zrobil moze bysmy sie skusili ?

Słowik ma fajne wzory na koszulki i goscia co by to zrobil moze bysmy sie skusili ?

Swego czasu były takie wprasowanki na koszulki. Drukowało się na nich a potem żelazko i gotowe. Była to dość tania zabawa.
A masz może jakieś foty z tych wzorów?.

Amortyzatory
Powrót