Widziany, widziana, widziani

Pozdrawiam Rosję, widzianego wczoraj na Trakcie w drodze do ronda:-) Gdzie jest zestaw sluchawkowy:-P

Pozdrawiam kierownika czarnej 159 SW, na ramkach widzianego dzisiaj w salonie Mazdy w Poznaniu;-)
Jak wrażenia po jeździe Trójka?;-)

Pozdrawiam Tomaza widzianego dziś przed 17 kolo osiedla Marysienki (nie pamiętam jaka to ulica:-)
Machałem z czarnej A3:-)

Pozdrawiam kierownika czarnej 159 SW, na ramkach widzianego dzisiaj w salonie Mazdy w Poznaniu;-)
Jak wrażenia po jeździe Trójka?;-)
tylko widzianego, czy może również obsługiwanego??
wrażenia cholernie pozytywne, bardzo podoba mi się silnik :)

Widzianego, widzianego :-) Ja wtedy przymierzałem się do Mazdy 6, tej czarnej w kombi;-)
I również wrażenia, mega ale to mega pozytywne. O ilości miejsca nawet nie wspominam;-)
Jak tam był motor?
Chciałem podejść pogadać, ale Pan sprzedawca nie dał mi odejść;-)

Widzianego, widzianego :-) Ja wtedy przymierzałem się do Mazdy 6, tej czarnej w kombi;-)
I również wrażenia, mega ale to mega pozytywne. O ilości miejsca nawet nie wspominam;-)
Jak tam był motor?
Chciałem podejść pogadać, ale Pan sprzedawca nie dał mi odejść;-)
w czarnej 6 kombi też siedziałem ;)
w trójce dwulitrowa benzyna 120KM, wyposażenie SkyENERGY, 6 biegowy manual
cholernie mi się to auto spodobało...

Faktycznie jest ładne:-) mnie mile zaskoczyła ilość miejsca w środku, przestronność kabiny, no i spalanie:-) Prowadzi się również zaskakująco dobrze...

O właśnie, prowadzenie trójki też jest ok!
I nie ma tendencji do podskakiwania/rzucania dupskiem na poprzecznych łączeniach asfaltu w łuku jak Giulietta. Jest takie miejsce na wiadukcie w Antoniku, gdzie to można sprawdzić. Giulietta tam podskakuje, trójka przeleciała ten łuk dzisiaj bez żadnego problemu.
Wsiadłem potem do 159 i jednak siła wspomagania i czucie steru jest lepsze w AR :)

Przyznasz jednak, że czuć różnice tych kilku lat pomiędzy naszymi autami a nowymi furkami.
Testowałem ostatnio Puga 508 i powiem Tobie, że chyba zmienię zdanie o francuskiej motoryzacji:-)

508 też jeździłem, fajne auto, ale szare plastiki mnie zniechęcają :(
Różnicę wieku oczywiście widać i czuć, nie ma co ukrywać...
Jakby wsadzić 10 tysiaków w dopieszczenie naszych AR, wymianę wszystkich zużytych elementów, nie byłoby tak źle ;)

A jaka wersja jezdzileś? Bo ja miałem plastiki w piano pomalowane i złego wrażenia nie robiły. Ogólnie przyjemne auto.
10k zł mówisz...hmm...ponieważ ja juz więcej nie chce inwestować dlatego szukam czegoś nowego:-)
A zainwestowanej juz trochę więcej już 10k zł i...powiedziałem pass:-)

3 w wersji SkyENERGY, piano plastiki ok. Z dodatków były xenony i coś jeszcze, o czym już zapomniałem :D
Co do inwestycji w 159 się nie wypowiadam, bo żona może czytać forum ;)

Hahaha dobre;-) Pozdrawiamy małżonkę;-)
To jak się następnym razem będziesz wybierał, daj znać. Pojedziemy Jeepem SRT;-)

Pozdrowionka dla kolegi Czarka <?> :P klubowa Alfa 147- Żerków---> rynek---> godzinka ok. 17.00 oraz pozostałych Alfin i ich właścicieli, których dzisiaj mogłam zobaczyć na trasie: Jarocin-Poznań-Żerków-Jarocin <troszkę Was było :P >

Pozdrowienia z granatowej beemki dla kolegi widzianego dzisiaj w Gnieznie, sliczna Bella ;)

PS. czy mi sie wydawalo, czy tobie rowniez zona robila wyklad na temat pedalu gazu? :P

Pozdrowienia z granatowej beemki dla kolegi widzianego dzisiaj w Gnieznie, sliczna Bella
PS. czy mi sie wydawalo, czy tobie rowniez zona robila wyklad na temat pedalu gazu?

Cześć.
Dzięki i również pozdrawiam.
Co do wykładu to był ale raczej na temat czy chce do końca uszkodzić rurę dolotu - niestety od wczoraj jest delikatnie pęknięta i strasznie auto dymi przy przyspieszaniu - normalnie Ikarus, no ale rodzinka chciała nad jezioro to co zrobić :)

Poza tym BMW też śliczne - nawet troszkę choruje na takie :), szczególnie brakuje mi napędu na tył.

pozdro
krzyzie

Pozdrowienia dla właściciela/ki czarnej, oramkowanej 147 na balchach CT zaparkowanej na Osiedlu Batorego;-)

Widziana srebrna 147 o rejestracji PKA w Dąbkach koło Darłowa, nawet kierującemu przeszedłem specjalnie przez nosem przez pasy, pomachałem smyczką ale niestety nie odmachane :(:( Przyjemnego i gorącego urlopu życzę na moim terenie:) Chociaż przyzna się ktoś kto to ?

Pozdrowienia dla dżentelmena ze srebrnej 147 jtd wyprzedzonej na autostradzie gdzieś przy luboniu chyba, dzisiaj jakoś przed 21. Mignąłem awaryjnymi, odmigane awaryjnymi i długimi ;P

Pozdrowienia dla kolegi jadącego oramkowaną 147 TS Kraszewskiego(kręcący w Zeylanda) przed 17. Już miałem Cie strąbić... :D W lewo kręcimy od osi jezdni a nie od prawej strony!
Ramka jednak mnie wyjątkowo uspokaja ostatnio...

Pozdrowienia dla 156FL, która ustawiła się koło mnie na parkingu przy jeziorze w Kamieńcu pod Wągrowcem. Akurat zostawiłem moją czerwoną 147 w Poznaniu i podjechałem srebrną 156 SW ;)

Amortyzatory
Powrót