Widziany, widziana, widziani

pozdrowienia dla kierowcy srebrnej 156 na PO... dzisiaj rano w Koziegłowach. Mam nadzieję ze zauważyłeś ze odmachałem :D

pozdrowienia dla czerwonej Gtv widzianej dzisiaj ok. godziny 14 widzianej przy Os.Sobieskiego
ja czerwony Spider:)

pozdrowienia dla kierowcy srebrnej 156 na PO mijanego w Wągrowcu na przejeździe kolejowym, pozdrawia kolega z 147'mki :)

No nareszcie... to Ty jesteś od tych dwóch pięknych co stoją obok siebie na parkingu? Już kilka razy chciałem Cię wyczaić... :P

A stoją na Biskupińskiej 62? Mam na myśli 147 + 156SW :)
Obie na ramkach alfaholików.

Dokładnie, z tym że srebrna 156SW jest mojej mamy, która mieszka na Starołęce, ale czasami sobie wzajemnie pożyczamy i wymieniamy się raz na jakiś czas. Niemniej czasami stoją obie razem jak się uda.
W każdym razie na parkingu za daleko do siebie nie mamy ;)

Mówisz o moich dwóch? Obok których jeszcze dwa włoskie jednoślady stoją? ;)

O, a jest jeszcze jakiś Alfaholik w tym rewirze? I też dwie Belle? Ciekawe gdzie :D

pozdrowienia dla kierowcy srebrnej 156 na PO mijanego w Wągrowcu na przejeździe kolejowym, pozdrawia kolega z 147'mki :)

Witam, witam, w ostatniej chwili zdążyłem odmachnąć :) Bujałem się w Twoich rewirach przez jakiś czas, zresztą wrzuciłem fotkę na 41. stronie wątku bo spotkałem jeszcze innego kolegę na parkingu w Kamienicy. Niestety urlop się szybko skończył i już grasuję po Poznaniu. ;)

Pozdrawiam czarna 147 z ramkami Alfaclub widzianą dzisiaj koło 18 na Mieszka I.

A obiecałam sobie - albo szpilki albo trochę takie tutaj tego "wyścigi"... i jak tu żyć?

Pozdrawiam kolegę w czarnej 147 na PGN ;)

Ostatnia edycja:
pozdrowionka dla kolegi z Ostrowa i jego czarnej 147 widzianej w niedziele na Raszkowskiej :) zaparkowałem swoją obok ;)

a także pozdrawiam właściciela ciemnej 156 widywaną na Wąskiej z ramkami:)

Niestety nie mamy jeszcze rameczek. Jeździ tego troszeczkę, ale wszyscy z poza forum. A w dodatku nie powiem co, bo szkoda od tym pisać.

Ostatnia edycja:
Ja latam jedną 156 sedan kolor grafitowy na ramkach jakbyś widział to ja - zresztą kolega DJ_Pablo ładnie uchwycił mały zlocik, niestety samych aut w Kamienicy http://www.forum.alfaholicy.org/wielkopolskie/106714-widziany_widziana_widziani-41.html#post1466263, lub też drugą jeszcze bez ramek ale oklejona 145 zielona - jeździ żona albo ja jak mam ochotę polatać boxerkiem :rofl:
A w Wągrowcu przestałem już nawet pozdrawiać bo patrzyli na mnie jak na ..... :blink:
pozdro
krzyzie

Komu machałem dzisiaj w kobylnicy? Koło 14 chyba. Granatowa 156 z czarnym grillem i nalepkami różnymi :)

No to ładnie :) Ja z moją ukochaną mieszkamy praktycznie w Kamienicy tylko, że z drugiej strony jeziorka więc na samą plażę nie przyjeżdżamy.. No to jak będziemy się widzieć to sobie pomachamy, i nie rezygnuj z pozdrawiania, bo "my" jesteśmy inni i nie ma co się oglądać na resztę :cool:

Pozdrawiam kierowcę bordowej 156 widzianej na Wojciechowskiego wczoraj po południu. Odmachane w ostatniej chwili :)

trąbiłem dzisiaj na kolegę z czerwonej 147 z naklejkami jakimiś (coś tam oponeo chyba było) i ramkami. Koło 16:30 przy KingCrosie na bukowskiej.

Amortyzatory
Powrót