Widziany, widziana, widziani

Może nie ten dział. Pozdrowienia dla kolegi z 156 na rej WR, czerwona bella, przedni zderzak cadamuro. Widziany w Kielcach wczoraj ok. godziny 23. Jechałem...Renault Clio :) czyżby była świeżo malowana, czy polerka?? Pozdrawiam :)

Pozdrawiam Kolegę w granatowej 147 na ramkach skręcającego do Skalara, nie ogarnąłem ale głową zdążyłem kiwnąć.

Pozdrowienia dla kolegi ze 147 na blachach ZBI widzianego dzisiaj koło 18 na placu Cyryla. Za późno się ogarnąłem żeby odmachać ;)

Pozdrowienia dla kolegi z ciemnej 156 widzianej wczoraj na ul. Jana Pawła II. Czerwone skóry robią różnicę :)

Pozdrawiam Kolegę z ciemnej 156 SW na PZ... przedwczoraj się troszkę pościgaliśmy i jechałeś za mną aż do Gułtów! :)
P.S. Rychu kojarzysz Kolegę?

Pozdrawiam również, ale Alfy jeszcze żadnej nie widziałem w Rokietnicy na ramkach ;)
Póki co z forumowych to mam tylko dywaniki:-)
Alfa rzadko w Rokietnicy przebywa, ale jakby ktoś machał do Ciebie z psem pod ręką to będę ja:-)
Albo też z czarnej A3:-)

Pozdrawiam Kolegę z ciemnej 156 SW na PZ... przedwczoraj się troszkę pościgaliśmy i jechałeś za mną aż do Gułtów! :)
P.S. Rychu kojarzysz Kolegę?
Tak kojarze , jeśli to byla po lifcie to jeszcze jego brat ma AR ale 147 granatową
2 sumie to ja teraz raz na jakiś czas jestem w Glutach , bo przeprowadzilem sie

Pozdrawiam kolege ze srebrnej 156fl SW widzianego dzis przed 8:00 na Hlondzie

Pozdrawiam srebrną 159 sedan PKL widzianą przy Wioslarskiej obok ronda Rataje. Przechodzem pasami przed kolegą. :)

Pozdrawiam kolegę ze 147, który pozdrowił mnie dziś w Poznaniu na Roboczej ;)

Amortyzatory
Powrót