eternal_slavo
Nowy
Czy przypadkiem nie mrugał ktoś z was do mnie z Audi A4 B5?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Chciałem Cie dogonić - ale gość Iveco Daily się wbił za Ciebie i jak zeskoczył mi na prawy i miałem już dojeżdżać to musiałem odbijać na NysePozdrawiam również - miło na trasie spotkać klubowicza!
Mito jest nasze![]()
Zdazylem zobaczy srebrnego polifta i machnać już kierownika nie zauwazyłem a to ty ;D No ja smigam do pracy teraz nią także po 15 można mnie zastaćPozdrawiamy DGL'a zaparkowanego w poprzek parkingu na pl. Muzealneym we Wrocu - 147'mka slicznie się zmieściła, niemal jak smart
Oczywiście "łapka" dla Teddy'iego widzianego w Chróstniku w sobotę - wracaliśmy z urlopuwpadam jutro na "kanał", jak będzie miejsce - więc może będę miał okazję pomacać 20v.
Miłego dnia !![]()
To byłem jaPozdrowienia dla 156 orammkowanej widzianej na zjeździe do Świebodzic od strony Wałbrzycha
Widziany wczoraj Trin pod biedronkąpani na plakacie wie co dobre
Pozdrowienia !
Pokaż załącznik 107339Pokaż załącznik 107340
Widziany wczoraj Trin pod biedronkąpani na plakacie wie co dobre
Pozdrowienia !
Pokaż załącznik 107339Pokaż załącznik 107340
Hahaaa, ta do jeleniej jechałem akuraat, ze skupieniem na radary patrze bo już 3 mandaty zaliczyłem w przeciągu 5mscy, a dodatkowo spóźniony godzinę byłem. Coś mi tam mrugało właśniee
- - - Updated - - -
Ja pozdrawiam kierowcę ze 146'ki DJ... za którym stałem na światłach w Jeleniej Górzee, awaryjnymi mrugałeeś![]()
I kolegę w Świeradowie Zdroju ze 156'ki na niemieckich blachach VER... (jeszcze jej nie przerejestrowałeś?),taki sam kolorek jak mojej, stałeś na skrzyżowaniu na awaryjnych i czekałeś na kogooś, mój samochód stał jakieś 50m niżej pod ABC, pozdrawiaam![]()
ale jajca... nawet nie wiem kiedy XDDDD pozdrowienia ;] pani rozwaliala system![]()
pozdrowionka dla wszystkich łapek które ostatnio widziałem na drogach Wrocławia - a było ich sporo bo wczoraj to chyba aż 4 i to pod rząd... wow!
Pozdrowienia dla 156 orammkowanej widzianej na zjeździe do Świebodzic od strony Wałbrzycha
Pozdrawiamy DGL'a zaparkowanego w poprzek parkingu na pl. Muzealneym we Wrocu - 147'mka slicznie się zmieściła, niemal jak smart