• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Widziany, Widziana, Widziani :D

byłem wczoraj w Czechach, mega blisko tylko w Hradcu, na tak krótkim odcinku pozdrowienia w formię "rączki" od 6 Alfistów moja mina bezcenna widać że jest to chyba u nich bardzie popularne niż u nas.
Musielibyście zobaczyć miny moich pasażerów :D

Pozdrawiamy DGL'a zaparkowanego w poprzek parkingu na pl. Muzealneym we Wrocu - 147'mka slicznie się zmieściła, niemal jak smart :)

Oczywiście "łapka" dla Teddy'iego widzianego w Chróstniku w sobotę - wracaliśmy z urlopu :) wpadam jutro na "kanał", jak będzie miejsce - więc może będę miał okazję pomacać 20v.

Miłego dnia ! :)

Pozdrawiamy DGL'a zaparkowanego w poprzek parkingu na pl. Muzealneym we Wrocu - 147'mka slicznie się zmieściła, niemal jak smart :)

Oczywiście "łapka" dla Teddy'iego widzianego w Chróstniku w sobotę - wracaliśmy z urlopu :) wpadam jutro na "kanał", jak będzie miejsce - więc może będę miał okazję pomacać 20v.

Miłego dnia ! :)
Zdazylem zobaczy srebrnego polifta i machnać już kierownika nie zauwazyłem a to ty ;D No ja smigam do pracy teraz nią także po 15 można mnie zastać;)

Pozdrowienia dla 156 orammkowanej widzianej na zjeździe do Świebodzic od strony Wałbrzycha
To byłem ja :) Generalnie w drodze na Hradec Kralove, i już na miejscu, widziałem kilka klubowych alf. Większość niestety na parkingu. Dzisiaj miła niespodzianka na Łukasinie w Świdnicy - oramkowana złota 156 FL na rej. SG :)

Widziany wczoraj Trin pod biedronką ;) pani na plakacie wie co dobre :D Pozdrowienia !

Zdjęcie0369.jpgZdjęcie0370.jpg

Hahaaa, ta do jeleniej jechałem akuraat, ze skupieniem na radary patrze bo już 3 mandaty zaliczyłem w przeciągu 5mscy, a dodatkowo spóźniony godzinę byłem. Coś mi tam mrugało właśniee :)

- - - Updated - - -

Ja pozdrawiam kierowcę ze 146'ki DJ... za którym stałem na światłach w Jeleniej Górzee, awaryjnymi mrugałeeś :)
I kolegę w Świeradowie Zdroju ze 156'ki na niemieckich blachach VER... (jeszcze jej nie przerejestrowałeś?),taki sam kolorek jak mojej, stałeś na skrzyżowaniu na awaryjnych i czekałeś na kogooś, mój samochód stał jakieś 50m niżej pod ABC, pozdrawiaam :-)

w jakim miescie to bylo? Jelenia? Mogles podejsc :)

Mumin na Krzywoustego dzisiaj rano jak zawracał na światłach w stronę Kromera

kto zostawił 156 SW DWxxxLU pod makiem na karkonoskiej? nie dość, że kiepsko zaparkowana to jeszcze się nie przywitał :P rabat przepadł :P

pozdrowionka dla wszystkich łapek które ostatnio widziałem na drogach Wrocławia - a było ich sporo bo wczoraj to chyba aż 4 i to pod rząd... wow!

Pozdrawiam Abartha 500, który wyprzedził mnie dziś na A4 przed zjazdem na Strzelce Op. (426) na tablicach RZ.
Ja tam zjeżdżałem więc nie mogłem się dalej ścigać...

Ale na torze Poznań dzień wcześniej to ja byłem górą :)

Pozdrawiam 156SW na blachach SG, wczoraj (sobota) na parkingu na bolko przy Zoo w Opolu :)

Namierzone dzisiaj na forumowych ramkach w Opolu na ozimskiej koło godziny 19 czarna 147 na blachac OPO z białymi naklejkami z boku na drzwiach ;)

Pozdrowienia dla 156 orammkowanej widzianej na zjeździe do Świebodzic od strony Wałbrzycha

Najczęściej można tam spotkać mnie lub moją miłą. Poza tym pozdrowienia dla kierownika srebrnej 156 FL SW na blachach DB z ramkami mozolnie walczacym z utrudnieniami na Wrocławskiej w Wałbrzychu - uwaga na Ducato Kuriera 7

Amortyzatory
Powrót