Widziany, Widziana, Widziani :D

wczoraj widziana czarna Alfa GT na DLU w Rudnej oraz w Chobieni na parkingu obok boiska, oraz srebrna alfa 156 na rynku w Rudnej, obydwie na ramkach

w niedziele na rynku to byłem ja na świeżo założonych rameczkach,za co serdecznie dziękuje Krystianowi Pozdro Brachu A ty koleżko przypadkiem w Tymowej z cmentarza nie wyjeżdżałeś w niedziele?jechałem czarną Borą

pozdrowienia dla właściciela czarnej 147 z klubowymi ramkami, którą widziałem dziś na podnośniku w Irbisie we Wrocławiu...z tego co się orientuję wymiana sprzęgła;) ...mnie niedługo też to chyba czeka :/

Dziś ok 8.30 na Krzywoustego, obok Korony, zrównała się ze mną czarna 146 z kogutem i czerwonym napisem STRAŻ. :D Poleciała w Brucknera, ja prosto w stronę Kromera.

Pozdrowienia dla kierowcy czarnej 156 który stał na Brucknera we Wrocławiu i czekał na zielone. Machał mojej żonie w 159 ale ona nie zauważyła :)

"Serdeczne" pozdrowienia dla 147 SGL... nie zauważyłem czy na ramkach, który miał albo tak "super" ustawione światła albo jechał cały czas na długich jakoś półtorej godziny temu na Rejtana w Opolu.
Tak mocno oślepiał, że prawie nie zauważyłem rowerzysty..

szpaku83: Bylem w niedziele na cmentarzu w Tymowej, takze pewnie to ja :)

Widziana rano na parkingu ZUS'u biała brera na legnickich tablicach, następnie około 11:00 na ulicy muzealnej na światłach AR GT (bodajże srebrna) były pozdrowienia obustronne a po chwili czerwona AR 156.

Widziana chwilę po 19 ciemna 159 na klubowych ramkach OPO w Czarnowąsach na drodze na Namysłów :)
Mignąłem światełkami ale kierowca jakiś zamyślony był ;p

Pozdrowienia dla kierownika czerwonej 147 na blachach DJA widzianego w Jaroszowie 8.09 ok 17. Łapki były

Pozdrowienia dla kierowcy ciemnej 156 SW którą mijałem dzisiaj w południe przy stacji Statoil w Jastrzębiu :)

pozdrowienia dla kierownika srebrnej 156 na DW za ktora jakis czas jechalem w okolicach Strzegomia w strone Wrocka w niedziele po południu

Pozdrowienia dla kierownika złotej 156 FL z ramkami i blachach DSR którego często widuję w Goczałkowie. Strzeż sie Ducato Siódemki

Pozdrawiam serdecznie forumowicza, którego samochód mam okazję oglądać dzisiaj od rana, bo zaparkował swoją czarną 159 SW na DW 8...SL na mojej ulicy :D
Jak przeparkujesz obok mojej to możemy strzelić „słit fotę” na pamiątkę :cool:

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót