Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Poszłam do Wydz Komunikacji, poprosiłam Panią o wybranie kolejnych numerów i było po sprawie. Rejestrowane były w tym samym dniu.Jak to zrobiliście z tymi numerami? Razem rejestrowaliście czy kupiliście te numery? Ogólnie to świetna sprawa![]()
Różnorodność jest w tablicach(taka mała) i w kolorze(Jak są zaśnieżone albo brudne to centralny weryfikuje kogo czyja)Ale nie lepiej byłoby mieć troche różnorodności i kupić np 156 i 147? Albo chociaż sedana jednego?
jak coś nie pasuje w jednej, idziesz zobaczyć do drugiej i widzisz jak powinno być
Cieszę się , że Ci się podoba. mi mniej, bo nie jest idealne niestety. Parkuję tam średnio kilka razy w tygodniu, więc pewnie się zobaczymy jeszcze nie raz. Pozdrawiam.Dzisiaj zaparkowałem obok Twojej Alfy pod tesco w Głogowie. Fajnie wygląda z tym jasnym wnętrzem
Razem jechaliśmy tylko raz-zatankować ( zdjęcia z akcji powyżej), dorwaliśmy sponsora na dwa pełne baki, więc trzeba było wykorzystać, żeby się nie rozmyśliłNiezły numer. Napewno zwracacie na siebie uwagę jak tak we dwie alfy jedziecie.Ale nie lepiej byłoby mieć troche różnorodności i kupić np 156 i 147? Albo chociaż sedana jednego?
![]()