Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Z tym jasnym wnętrzem to mam mały problem. Czy takie czyszczenie w profesjonalnym zakładzie pomoże? Ale tak, żeby to było idealnie? Robił ktoś coś takiego? W desperacji myślę już o pokrowcach, bo drażni mnie ten środek. Może się czepiam, no ale esteci mają ciężkie życieNiezłe belle. Fajna sprawa z tymi tablicami. Wnętrze jak zwykle super - to co mnie sie najbardziej podoba po FL - jasne. Życzę mniejszej awaryjności i powodzonka !
Zafundowałam dzisiaj France z okazji Dnia Kobiet nowiutki akumulatorek i...pełen bak paliwkaPomykała po mieście dumna jak paw, a jaka jest miła, zero focha
![]()
Też mi się wydaje, że ma ładniejszą tapicerkę, ale właścicielka uważa odwrotnie. Wypierze siedzenia i będzie Igła.Choć z końcówką na tablicy ...02 ładniejsza z uwagi na tapicerkę...