Lista N. Sącz

No fajna ta Lancia! Była... Dobrze że kolega w całości a Lancia na części a nie na odwrót.

Ale ja zapomniałem gdzie :D

Wez przestan! Na naszym osiedlu pięċ ulic jest. Na Orła przyjedz. Tylko alfą!

To juz najlepiej nastepnego spota u mnie pod domem zrobmy :) co bedziecie tak pojedynczo przyjezdzac... :)

Ostatnia edycja:
Ej to nie była Intergrale ale Lancia Delta to Lancia kto Ci tak bok przerysował!

- - - Updated - - -

A tak naprawdę szkoda każdego ładnego włoskiego wozu!

Ten wóz laski to paść jakich mało :D. Znaczek tak wyblakły, że już z pod spodu VW wygląda.

Ale ogólnie autko fajne, tylko widać, że z Włoch :D

Co tam znaczki moje które zakupiłam w Aso też wytrzymały około czterech lat i wypłowiały ale masz 166 i tylko to powinno się liczyć!

- - - Updated - - -

Przynajmiej ja do tego tak podchodzę!

- - - Updated - - -

Jeśli mi tylko pozwolisz na następnym spotkaniu przymierzę się do tego modelu!

Co tam znaczki moje które zakupiłam w Aso też wytrzymały około czterech lat i wypłowiały ale masz 166 i tylko to powinno się liczyć!

- - - Updated - - -

Przynajmiej ja do tego tak podchodzę!

- - - Updated - - -

Jeśli mi tylko pozwolisz na następnym spotkaniu przymierzę się do tego modelu!

Nie ma sprawy.

Przyczyną nie działającego nawiewu jest pęknietą skrzynka biezpieczników pod maską i dlatego mi styki czasem nie łączyły.. przynajmniej ciesze się ze to a nie co innego :)

- - - Updated - - -

Wez przestan! Na naszym osiedlu pięċ ulic jest. Na Orła przyjedz. Tylko alfą!

To juz najlepiej nastepnego spota u mnie pod domem zrobmy :) co bedziecie tak pojedynczo przyjezdzac... :)

To nie jest głupi pomysł :D

YoMen, to Ty mi machałeś jadąc pod Just w stronę Krakowa koło 10.30? Jeśli tak to sorry, że nie odmachałem, ale zamyślony byłem i w ostatniej chwili zauważyłem

Amortyzatory
Powrót