Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Wow
Masz lakier po korekcie? Odbija jak lustro ;o

pawciu mój lakier to nero fuoco czyi metalizowany z sporą ilością brokatu,jak jest dobrze nasmalcowany to robi wrażenie ,widać to na drodze nawet jak jadę a ludzie ,powiem tak ze zdjęcia nie oddają tego efektu jaki uzyskałem ale fakt jest faktem ze do twojego za bardzo podejścia też nie ma u mnie lezy AIO a Ty masz dobrze nasmalocowane politurą i woskiem dobre połączenie na wet look jest też PB BH i FK pink wax które niedługo będę nakładał i zrobie zdj cyfrówką (może one ukażą przybliżony rzeczywistości efekt )
Ostatnio znalazłem taki specyfik: http://allegro.pl/rewelacja-nanotechnologia-autoserwis-renault-1-i3196640754.html
Czy ktoś z Was miał już okazję czymś takim wysmarować swoje auto? Nie żebym się spodziewał jakichś mega efektów, ale jest to tania rzecz i myślę, czy warto wydać na nią te kilka złotych, czy jednak sobie podarować.
Kupiłem testowałem na mocno zniszczonym lakierze w moje 147 efekt hmmm, chyba byłby lepszy po dobrej paście tempo niż po tym środku
W moim temacie możesz zobaczyć efekt. Nie jest źle. Tak jak wcześniej napisałem - za te kilkanaście złociszy nie da się chyba dostać czegoś lepszego. Byłem ciekawy, to spróbowałem i nie jestem jakoś specjalnie zawiedziony![]()