Woski/szampony koloryzujące

• Autor wątku Autor wątku Damian
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Dokladnie ,jeżeli bd lać cały czas to po 3 dniach zniknie ,a jak bd sucho to z 2 tyg

Na razie najlepszy środek do plastyków zewnętrznych jaki znalazłem (dobry i bardzo trwały efekt!) to KochChemie NanoMagicPlastCare. Zajebiście wydajny. Kilka kropel i przejedziesz wszystkie listwy

Mask, do wewnętrznych plastików też się to nada? Mam na mysli tylko wewnętrzne progi, nie inne elementy.

Adi, też się nada, ale do wewnętrznych lepiej chyba użyć coś, żeby miało jeszcze jakiś fajny zapach. Tani i dobry jest np. Nielsen Finesse.
W ogóle to wpadnij do mnie do garażu to sobie popróbujesz co tam chcesz :P

mask , masz może CHEMICAL GUYS STRIPPER SCENT bo jestem bardzo ciekaw tego zapachu , podobno bardzo fajnie pachnie

Dla mnie to lipa ,efekt napewno coś w pidobie megsa UC ,ale jak kupiłeś to zdaj relacje jak uzyjesz

To działa jak wypełniacz a nie polerka. Sporo jest produktów tego typu, np. PB Black Hole, ogólnie większość cleanerów.

Z tymże jeszcze nie widziałem, żeby jakikolwiek cleaner dawał taki efekt.
Testowałem AG SRP, AB Cherry Glaze i efekt szczerze mówiąc mizerny.

No nic. Drogie to to nie jest, więc wkrótce prawdopodobnie zakupię i przetestuję. No i oczywiście podzielę się efektem.

Ryzyk fizyk - zamówione;) Wziąłem też od tego samego gościa szampon z ekstraktem z pomarańczy... Zobaczymy. Efekt przedstawię pewnie dopiero w przyszłym tygodniu, jak towar dojdzie, no i jak będzie w miarę sensowna aura.

Polecam CG stripper Scent,naprawdę fajny zapach,można łatwo skojarzyć ten zapach z kobietami

Amortyzatory
Powrót