Small3r
Nowy
Witam. Czy jesteście Panowie w posiadaniu jakiegoś fajnego softu do AR 147 1.9 JTDm 150 koni? Silniczek jest zdrowy, aktualnie po wymianie turbosprężarki
Pozdrawiam!
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
to zapraszam w lutym/marcu do cinka na grupowy - będzie temat na forumja bym może wypróbował jakiś sofcik do 1.9 mjtd 16v 140 km podejmie się ktoś bo ja nie mam o tym zielonego pojęcia![]()
Jest gdzieś w ogóle jakiś tutorial jak wgrywać te softy, jaki trzeba mieć kabel itd itd?
ajdacho - wydaje mi się, że jakiejś dużej różnicy nie ma w wersjach 140/150 koni, głównie programowo się różnią. Ale mogę się mylić.
ja bym może wypróbował jakiś sofcik do 1.9 mjtd 16v 140 km
podejmie się ktoś bo ja nie mam o tym zielonego pojęcia![]()
DUET a może jakieś potwierdzenie umiejętności? Wykresy? Jakiego sprzętu i jakiego oprogramowania używacie?
a po co ?przecież ajdacho chce wypróbować a mieć dobrze :sarcastic:
Wgrywał ktoś mapy, robił cokolwiek z 1.9 JTD 105km ?? Jeśli tak to jakie efekty?Opłaca się cokolwiek ruszać?
![]()
Wgrywał ktoś mapy, robił cokolwiek z 1.9 JTD 105km ?? Jeśli tak to jakie efekty?Opłaca się cokolwiek ruszać?
![]()
~125-135KM i ~300Nm da się uzyskać jak silnik zdrowy
Mapy czy coś więcej? Ma ktoś jakieś mapy do tego silnika?![]()