Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Tyle, że te 10 l to masz ze średniej 81 kmh, a wiec nie jest to typowa autostrada (wynik wręcz sugeruje, że max 50% dystansu było w okolicy 140 lub więcej). Bo wcześniej pisałeś o 10l przy średniej ok 140 kmh, a to zupełnie inna bajkaTo 10l na autostradzie faktycznie jakoś mało. Pics or it didn't happen![]()
Ale ja nie kwestionuję tego, że miałeś takie spalanieFirste, przykro mi ze moje wpisy sa tak kwestionowane.
W związku z tym, że za kilka dni przesiadam się na Giulię, od jakiegoś czasu śledzę ten dział z większą uwagą. Zauważyłem, że nie ma tu wątku dotyczącego zużycia paliwa w Waszych (dzisiaj) lub naszych (prawdopodobnie od przyszłego czwartku) Giuliach. Z rozmów ze znajomymi, którzy już takimi autami jeżdżą od jakiegoś czasu uzyskuję bardzo skrajne informacje, które trudno ocenić. Proponuję więc ten temat w takim formacie, w którym zamieszczamy foto wyświetlacza z wynikiem. Ale żeby wynik był miarodajny i dający się jakoś zinterpretować, a także żeby wątek nie zamienił się w dyskusję, w której każdy następny ma niższe zużycie i tak aż do wyników ujemnych , dobrze by było, żeby na fotce był przejechany dystans, średnia prędkość i średnie zużycie – tak jak na foto poniżej, które akurat pochodzi z dawnych czasów, kiedy to ujeżdżałem 166. Ewentualnie w opisie można dodać, jaki charakter miała trasa (miasto, góry, autostrada czy też mieszane). Myślę, że byłoby to dosyć ciekawe i czasem dające do myślenia. Oczywiście propozycja jest skierowana również do użytkowników Stelvio, jako, że cały wątek dotyczy tych dwóch modeli. Pozdrawiam