djrobertos
Nowy
No to ja nie mam pojęcia dlaczego mój 2,0 pali tyle. Wszystko jest ok z silnikiem. Z ręcznym też 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Problem w tym, że ja też się stosuje do tych zasad. 1500 - 2500 obr. Hamowanie silnikiem, bez gwałtownych przyspieszen, bez walki o opory powietrza (powiedzmy spokojna jazda ok. 90 km/h) a i tak nie umiem zejść niżej niż 6,5. No i taka jazda to jest męczarnia dla mnie. Tym bardziej się dziwię wyników rzędu 4,8 czy 5,6. Mam ten silnik w nieco lżejszej Brerze ale nie da się tego u mnie za żadne skarby osiągnąć. Może komputer Wam przeklamuje? Mi np. komputer zawyżył o pół litra spalanie jak porownalem z dystrybutorem.
Nie pisałem, że dużoZgadza się, zimowki mam 225/50/R17. Ale żeby to aż taką różnicę robiło?zaciekawił mnie ten współczynnik Cx. Jest gdzieś potwierdzone info, że Brera ma ten współczynnik dużo gorszy niż 159?
![]()
No to ja nie mam pojęcia dlaczego mój 2,0 pali tyle. Wszystko jest ok z silnikiem. Z ręcznym też![]()
No to ja nie mam pojęcia dlaczego mój 2,0 pali tyle. Wszystko jest ok z silnikiem. Z ręcznym też![]()
But w pododze, cały czas 220 km/h i tylko zwalnianie na bramki na A2
Pokaż załącznik 195868
Sie mi zatrzęsła ręka w czasie jazdy [emoji20]
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk