• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Żory/Rybnik/Jastrzębie/Wodzisław Śl. Lista

• Autor wątku Autor wątku Jimbo
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Przy takim zgadywaniu nie ma szans czegoś zorganizować... Konkretnie miejsce, data, czas kto będzie mógł przyjedzie kto nie to nie...
Ja proponuje ten piątek czyli 21.03 koło godziny 17-18 na parkingu auchan żory, miejsca dużo pogoda ma być świetna...

Przy takim zgadywaniu nie ma szans czegoś zorganizować... Konkretnie miejsce, data, czas kto będzie mógł przyjedzie kto nie to nie...
Ja proponuje ten piątek czyli 21.03 koło godziny 17-18 na parkingu auchan żory, miejsca dużo pogoda ma być świetna...
ja chetnie wpadne :) tylko czy bedzie ktos jeszcze ;p

Tez mogę się pojawić

Wysłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2

interesuje się ktoś z Was żużlem ?
W zeszłym roku widziałem jedną czy dwie alfy na parkingu pod basem w rybniku tuż przed meczem.

Teraz w sobotę chłopaki mają sparing z Wrocławiem. ja bede na pewno, a czy ktoś z Was wybiera się ?

pozdrawiam

Ja bym chętnie się przejechał, ale niestety (albo stety) w sobote szykuje mi sie parapetówka w Katowicach:P

I jak z tym dzisiejszym spotkaniem na auchan żory? Kto będzie obecny??

Gdyby był kompromis w postaci spotkania choćby w Rybniku to bym przyjechał.

Byłem o 17 nikogo nie było
@MaxPK gdybym prędzej przeczytał ze będziesz to bym poczekał na ciebie

Powiedzcie mi gdzie koło nas można wybrać się na jakiś złom na którym twoją alfy. Potrzebował bym podsufitki, a wszystko na allegro daleko i nie wysyłają.

W Raciborzu na Rybnickiej jest jedynie srebrna alfa 156

W Radostowicach jest dość wielki szrot ale nie wiem czy mają alfy.Trasa Żory-Pszczyna po prawej

Wybiera się ktoś jutro do Ecuteam (Rybnik, ul. Raciborska) na pomiar mocy na hamowni? Pomiary organizowane przez bmw-klub.pl. Cena 50zł :) Zastanawiam się czy się nie skusić :D

Amortyzatory
Powrót