• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Żory/Rybnik/Jastrzębie/Wodzisław Śl. Lista

• Autor wątku Autor wątku Jimbo
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
ee tam lipa z tym straszna.. jak juz to pod tesco albo kauflandem..

Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka

dlatego w Jastrzębiu jest lepiej o pod mackiem jest duży parking a na kauflandzie i w carefurze są kryte parkingi

no przydałoby się. Chyba, że chętnych nie będzie...

Kończę delegacje w IT w tym tygodniu to będę osiągalny

wysłane z Xperia Tablet Z

Ja jestem za, podajcie termin to postaram się dopasowac. :-)

Wysłane z mojego ThinkPad Tablet przy użyciu Tapatalka

Piątek galeria Karuzela, Wodzisław ? Czy Jastrzębie ?

Wysłane z mojego ThinkPad Tablet przy użyciu Tapatalka

Witam,

Jako świeży właściciel szarej, jeszcze nie oramkowanej poliftowej 147 z Jastrzębia jestem za... oczywiście swoim miastem :).

może i ja bym pierwszy raz zawitał:) nie tylko częściami handlował:P hehe kiedy i gdzie? moze ja zporoponuje niedziele 23 luty MC jastrzębie :) godzina... 16??

Ja w niedziele 23go odpadam, mam impreze rodzinną... może coś w piątek?

to co jutro to znaczy piątek 21 lutego kawa w mcDonald Jastrzębie-Zdrój??

Może w końcu coś uda się zdziałać. Najlepiej na jakimś parkinku zadaszonym, gdyż warunki pogodowe aktualnie troche ciężkie na otwarty teren. Tak więc trzeba zrobić większego spota w większej grupie. Kto, kiedy, gdzie,itp.?

Ja też się dołączam

Wysłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2

Amortyzatory
Powrót