Znaczek na masce 156

Tacka

Nowy
...GLUPIE PYTANIE PEWNIE ale wole sie dowiedziec niz zmascic...jak wymienic znaczek na masce na nowy ? jak go ze tak powiem odkleic i na czym przykleic zeby trzymal jak nalezy? na pewno wielu z was juz to robilo i ma doswiadczenie ...w koncu po to tu jestesmy zeby sobie pomagac w trudnych i latwych sprawacg..pozdrawiam

Odkręć scudetto od maski (4 lub 5 śrub M6, czyli klucz 10mm), samo scudetto spięte jest na zatrzaski, które wystarczy delikatnie podważysz. Kiedy masz już rozpiętą część chromowaną od tej czarnej zobaczysz nakrętkę (chyba też na klucz 10 mm), którą odkręcasz. teraz albo delikatnie podważasz logo, albo - co sensowniejsze - najpierw podlej je benzyną ekstrakcyjną, lub naftą i dopiero podważasz.
Mam nadzieję, że nie pominąłem żadnych śrubek, ale gdyby były to je znajdziesz :)

Co do montażu to niby jest ta śrubka, ale polecam użyć też taśmy dwustronnej.

Odkręć scudetto od maski (4 lub 5 śrub M6, czyli klucz 10mm), samo scudetto spięte jest na zatrzaski, które wystarczy delikatnie podważysz. Kiedy masz już rozpiętą część chromowaną od tej czarnej zobaczysz nakrętkę (chyba też na klucz 10 mm), którą odkręcasz. teraz albo delikatnie podważasz logo, albo - co sensowniejsze - najpierw podlej je benzyną ekstrakcyjną, lub naftą i dopiero podważasz.
Mam nadzieję, że nie pominąłem żadnych śrubek, ale gdyby były to je znajdziesz :)

Co do montażu to niby jest ta śrubka, ale polecam użyć też taśmy dwustronnej.

...jasno i rzeczowo nawet dla takiego łamagi mechanicznego jak ja ....WIELKIE DZIEKI

Amortyzatory
Powrót