• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Zmieniarka mp3 - zapisy na II turę

Witam,

Też jestem zainteresowany, także proszę o dopisanie do listy. dzięki

czytałeś pierwszy post?
"Pasuje do każdego radia Blaupunkt montowanego fabrycznie w Alfach m.in. modele 147, poliftowe 156, GT i 159"

dzięki teraz już widzę.czytałem pierwszego posta,ale w podany link nie wchodziłem.W taki razie proszę o dopisanie

mnie też proszę dopisać na to cacko i niech się skończy nagrywanie płyt:)

Urządzenie ciekawe, a że wkurza mnie przeskakiwanie płyt na polskich drogach, to powiększę listę chętnych na ową zmianiarkę i proszę o dopisanie do listy :)

Amortyzatory
Powrót