Hey.
Nie wiem czy mój post będzie pomocny, ale może komuś się przyda.
Posiadam i montowałem dokładnie taką zmieniarkę jak jest przedstawiona na zdjęciu w pierwszym poście.
Montaż bezproblemowy - cała operacja około 1h godziny - łącznie z odkręceniem schowka i wywierceniem otworu pod kabel.
Po montażu żadnych problemów typu: migający przebieg, jakieś błędy komputera - nic z tych rzeczy.
Zmieniarka działa, ale ...
W moim przypadku działają tylko karty SD, pendrive'a nie widzi. Obojętnie - świezy kupiony i niesformatowany jak również i po formacie. Nie jest to denerwujące, bo chodzą karty SD, ale tak jest w moim przypadku.
Nie sprawdzałem mptrójki czy ipoda.
Po utworzeniu katalogów na karcie CD1, CD2, itp itd ... wszystko jest ok, ale tylko 10 dysków. Choćbym nie co wyprawiał - jedenastki, dwunastki ... i więcej - nie widzi.
To trochę czepianie się

, bo zwykła zmieniarka to tylko chyba 6 płyt CD, ale nie do końca jest tak różowo jak piszą na opakowaniu. Za to w katalogu tak jak w reklamie - do 99 utworów

Wszystko ładnie śmiga.
Mója Aśka to JTD 115KM z 2002r.- radio to zwykły kaseciak.
Jedyna "uciążliwość" to czas reakcji samego urządzenia po włączeniu radia - zanim "przemieli" upływa jakieś 10-20 sec.
Ogólnie dobry sprzęt :-D
Moine.
ps. po zamontowaniu i przetestowaniu radzę zaopatrzyć się w programik który wyrówna poziomy głośności Waszych mp3. To trochę denerwujące, kiedy zrobiłeś sobie składankę i przy każdym utworze czy płycie wachlujesz głośnością