cuoreventi
Nowy
Ostatnia edycja:
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Taki mam zamiar - karta SD 8GB jest śmieszne tania.Zawsze można mieć pnedrive lub kartę tylko do muzyki.
Zobacz do instrukcjiNo to wracając do pytań - z tego co kiedyś wyczytałem - pewnie do tego też ma zastosowanie:
1. Jeśli nie będziesz miał odpowiednio ponazywanych katalogów to będzie problem z zaczytaniem.
2. 99 to max
Po co formatować pena w NTFS to już nie kumam... do przenośnych pamięci FAT32 jest wg mnie pewniejszym systemem plików...Szkoda tylko, że wymagany jest FAT - sporo ludzi formatuje pendraki na NTFS, ale to już pierdoła![]()
Chyba ze ktos przechowuje pliki powyzej 4,5 gb... wiec do muzyki i nieduzych plikow mija sie z celem miec ntfs.Po co formatować pena w NTFS to już nie kumam... do przenośnych pamięci FAT32 jest wg mnie pewniejszym systemem plików...
A wie ktoś ile ta zmieniarka widzi folderów z naszymi Blaupunktami? 6, 10, czy może więcej?
Taki mam zamiar - karta SD 8GB jest śmieszne tania.
ograniczenia FAT'a to 4.0 GBChyba ze ktos przechowuje pliki powyzej 4,5 gb... wiec do muzyki i nieduzych plikow mija sie z celem miec ntfs.
ograniczenia FAT'a to 4.0 GB![]()
to chyba niektórzy mają mp3 powyzej 4GB (w jednym pliku)Szkoda tylko, że wymagany jest FAT - sporo ludzi formatuje pendraki na NTFS, ale to już pierdoła![]()
A jaki plik audio masz powyżej 50MB?Coś słyszałem że te zmieniarki mają problem z plikami powyżej 50MB, ale się okaże w praniu.
Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk
niech ma 21 min i 20 sekund w jakości 320kbs i już masz 50MB :lol: tylko po co aż taka jakość? Z testów BOSE w AR słysze róznice do 128kbs więc już 160kbs to zapas jakości.A jaki plik audio masz powyżej 50MB?