• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Zmieniarka mp3 w zakupie grupowym - Chętni?

Status
Ten wątek został zamknięty.
Według instrukcji zmieniarki możliwe są dwie rzeczy:

1. Jak wrzucimy do zmieniarki pendrive/kartę, w której będą luźne utwory mp3 (lub w folderach) - bez trzymania się "konwencji nazewnictwa" - zmieniarka to skanuje i traktuje jako jedną płytę. czyli można wziąć pendraka od kolegi i powinno śmigać

2. Zmieniarka obsłuży więcej niż 99 plików na jednej "płycie", przy czym utwór 100 będzie znowu wyświetlany jako 01, 101 jako 02 itd.

Sprawdzi to ktoś zanim otrzymam swoją bo jestem ciekawy ? :D
Szkoda tylko, że wymagany jest FAT - sporo ludzi formatuje pendraki na NTFS, ale to już pierdoła ;)

No to wracając do pytań - z tego co kiedyś wyczytałem - pewnie do tego też ma zastosowanie:
1. Jeśli nie będziesz miał odpowiednio ponazywanych katalogów to będzie problem z zaczytaniem.
2. 99 to max

No to wracając do pytań - z tego co kiedyś wyczytałem - pewnie do tego też ma zastosowanie:
1. Jeśli nie będziesz miał odpowiednio ponazywanych katalogów to będzie problem z zaczytaniem.
2. 99 to max
Zobacz do instrukcji ;) Właśnie w tym sęk, że też "gdzieś wyczytałem", że max 99 i katalogi nazwane prawidłowo - ale instrukcja "mówi" co innego ...

Dzięki - 10 to całkiem nieźle.
Już nie mogę się doczekać przesyłki. Właśnie udało mi się wyjąć radio, troszkę zdemontować schowek, także teraz czekam na przesyłkę, i zabawa z montażem przede mną :)

A wie ktoś ile ta zmieniarka widzi folderów z naszymi Blaupunktami? 6, 10, czy może więcej?

Wszystko zależy od konkretnego modelu radia.
Zwykle jest to od 6 do 10 folderów.

Taki mam zamiar - karta SD 8GB jest śmieszne tania.

Ja kupiłem za 3 dychy, specjalnie do użytku w zmieniarce.

---------- Post added at 17:15 ---------- Previous post was at 17:03 ----------

Realizacja wysyłki w osobnym temacie:

Zmieniarka mp3 - Finalizacja I tury

Druga tura:

Zmieniarka mp3 - zapisy na II turę

Coś słyszałem że te zmieniarki mają problem z plikami powyżej 50MB, ale się okaże w praniu.

Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk

Status
Ten wątek został zamknięty.
Amortyzatory
Powrót