• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Zmieniarka Alfa 166

• Autor wątku Autor wątku fokusek
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Było o tym milion razy. Tylko loudlink. Chyba że odpuścisz oryginalny kabel to może być audiostrada i wepniesz się nią (dołączonym kabelkiem) bezpośrednio w mini ISO w ICS. Trzecia wersja to aux wg forumowego manuala ale to chyba nie o to już Ci chodziło.

O widzisz , mądrego to przyjemnie posłuchać-poczytać, dzięki!

AR 166 Loudlink

Witam wszystkich.

Chcę kupić sobie zmieniarkę mp3, z informacji zamieszczonych na forum wybór mógł być tylko jeden - Loudlink.
Na stronie producenta jest kilka modeli i chciałbym prosić o potwierdzenie czy dobry wybrałem bo nie chciałbym strzelić gafy za 120 euro.
Moja alfa rocznik 2003, audio bez DSP

Link do produktu:

loudlink.eu/webshop/alfa-romeo-bluetooth-handsfree-car-kits-ogg-vorbis-mp3-aac-wma-flac-wav-player-usb-charger-c-11/loudlink-aux-and-ogg-vorbis-mp3-aac-wma-flac-wav-player-for-alfa-romeo-166-p-232. html

Z góry dziękuję.

Audiostrada chyba tańsze, a różnicy nie poczujesz.

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

Amortyzatory
Powrót