• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

zmiana koloru

• Autor wątku Autor wątku hubus20
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
tylko na komorze, co to za malowanie w innych warunkach ? absurd panowie :)

pomalowanie PRO auta, a tylko to wchodzi w gre rzecz jasna ? to na dzis ok 3.500

kenobi - dej namiar na pro za 3500
jada

Tak 2 lata temu jak robiłem tyłek auta po stłuczce to warsztat gdzie robiłem chwalił się robotą swoją. Auto miało robione malowanie na konkurs. Zdobyło jakieś nagrody za lakier.
Nie powiedział dokładnie ile kosztowało ale przekroczyło kwotę 4 cyfrową ;)

pewnie :)

mowimy o zrobieniu furmanki na zewnatrz - jest to osiagalne w tej kwocie

sam czasem sie zastanawiam, ale folia mi po glowie chodzi, chyba jednak nie jest to glupia opcja

Kenobi, nad czym się zastanawiasz? Przecież Twoja Bella nie wymaga odmalowania, wygląda bardzo przyzwoicie :)

heh ... dzieki, mysle ze jednak troche odswiezyc ta bude by sie przydalo :)

Kenobi, ja chyba tez sie odezwe bo w okresie wiosenno letnim jezdze zdarza mi sie przez lubin jezdzic a moja AR bez skazy nie jest... :P a profesjonalnie + tanio + z polecenia alfaholika to cos czego potrzebuje :P

koszt ofoliowania wyniesie mnie ok 1300-1500zł.Malowanie u lakiernika min 3.500zł.Nie uwierze ,że za 2000zł można w miare przyzwoicie pomalować auto.Same podkłady ,papiery ścierne i lakiery wyniosą sporo kasy,a gdzie koszt kilkunastogodzinnej pracy przy aucie? za 2000zł to Pan zenek w stodole możed pomalowac,ale na efekt bym nie liczył

zrobić całe auto na inny kolorek, z wnękami, itp - to nie ma ch... - 5-ka pęknie.

dokladnie

Bociek, jak odwalone PRo na zewnatrz to zle ? mowiac, ze malujemy na ten sam kolor :) wewnatrz masz tyle lakieru ? ktory nie wiadomo jak jest poorany ? :)

Ostatnia edycja:
jak ktoś zrobi ci całe auto z 2000 to albo będzie sprayem z marketu malował
albo masz takie znajomości o których ja mogę tylko śnić

jak masz dobrego lakiernika który nawet nie za 2 ( co piszezsz ) ale 3 pomaluje dobrze całe auto to ja tam jadę ...

- - - Updated - - -

jeden element to średnio ok 300-500
całe auto dobrze poniżej 5 - ja nie wierzę

- - - Updated - - -

abi - proszę daj namiar na lakiernika dobrego który całą GT zrobi dobrze poniżej nawet 3500 ( nie piszę już nawet o 5 )

Jak będziesz chciał lakierować to się odezwij :)

bocian, myślę że za mniej niż 3tysie.
mieszkasz obok to zapraszam, pokażę Ci które elementy były lakierowane w mojej Vectrze i ocenisz.
Vectrę po całości mogłem mieć zrobioną za 2tysiaki (srebrny metalik). Zaznaczam że piszę o lakierowaniu w tym samym kolorze. Więc cena kwestią dogadania, może też się zmieścisz w tej kwocie.

I nie piszcie że się nie da bo się da, tylko się niektórzy nauczyli że trzeba rąbać po kieszeni. Skąd rozpiętość za lakierowanie 1 elementu od 200 do 2500?

Ostatnia edycja:
Bociek, jak odwalone PRo na zewnatrz to zle ? mowiac, ze malujemy na ten sam kolor :) wewnatrz masz tyle lakieru ? ktory nie wiadomo jak jest poorany ? :)
temat tyczy zmiany koloru - więc nie ten sam kolor :-)

- - - Updated - - -

gdzie malowałeś ? twoja lakiernia ? kolegi ? taty? wujka ? czy jeszcze jakie inne znajomości ?

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót