Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Dziś znaleźć dobrego fachowca od czegokolwiek to prawie jak ufo. Ale kosmiczną kasę chcieć za byle co to w zasadzie każdy potrafi. Więc nie byłbym pewien tego zadowolenia tak w ciemno.
Całość wyniesie mnie 5800 zł netto.
Z ciekawości - kto to będzie montował ?
http://www.creativ.net.pl/realizacje/realizacja-1
Mateusz "MC Gyver" Pietrzyk - jesteś w dobrych rękach - rzekłbym bardzo dobrych.
Aż mi zrobiłeś dzień podając wykonawcę, przypomniał mi się ich pewien wyjazd na Brax Team Party Mazdą 3 MPSPrzy okazji proszę pozdrów go od Tomka i Izy z Brax Team Poland.

Realizuje ten zakres prac
Realizuje ten zakres prac, ale zmieniam wzmaka na Awave 4.1v4 z dsp. Całość wyniesie mnie 5800 zł netto.
I Jak ?
Jeśli miałeś wyciszone drzwi podczas całej operacji - to nie może być gorzej. Wytłumienie, przynajmniej w Stelvio, poprawia całe średnie pasmo naprawdę okrutnie (tak że wydaje się jakby trochę niskie zginęły). Problem w tym że oryginalne woofery mają 2ohmy i bardzo dobrą efektywność. Więc jak wsadzisz cokolwiek innego to niskie-srednie cichną i tu trzeba na dsp popracować.jeśli nawet nie gorzej
Jeśli miałeś wyciszone drzwi podczas całej operacji - to nie może być gorzej. Wytłumienie, przynajmniej w Stelvio, poprawia całe średnie pasmo naprawdę okrutnie (tak że wydaje się jakby trochę niskie zginęły). Problem w tym że oryginalne woofery mają 2ohmy i bardzo dobrą efektywność. Więc jak wsadzisz cokolwiek innego to niskie-srednie cichną i tu trzeba na dsp popracować.
Natomiast ori tweetery dla odmiany są dość ciche. Cokolwiek gość Ci wsadził to musi być lepiej jeśli to fachowiec i byle czego nie wsadza.
Chyba musisz czekać na strojenie...
Fizycznie nie ma możliwości, zeby nawet najdroższy zestaw audio (nie poddany korekcji akustycznej) zagrał lepiej niż choćby fabryczny, ale z prawidłowo ustawioną korekcją (gdyby oczywiście była dostępna)
Kurde, nie ma szału, ma mi poprawić na dniach, bo w dniu strojenia padł mu jakiś miernik. Dodał tez, ze maskownice tweeterow mocno psują dźwięk i warto je zdjąć. Jednak na ten moment jestem nieco zawiedziony. Jest bardzo dużo basu ( upierał się przy 10” i taki wstawił w basserze ), jest dobra dynamika, ale średnica i wysokie trochę słabo. Pod tym katem jest tak samo, jak było jeśli nawet nie gorzej.
Panowie jak tą przednią szybę się odblokowuje żeby wyjąć?
Nie ma tam żadnej śruby ani kołka tylko taki zatrzask. Nie chcę coś połamać, pomóżcie pls.
Pokaż załącznik 285122
Edit: szyba wyjęta, proste, że aż wstyd było pytać. Niewiedza zżera czas...
Nacisnąć i ciągnąć szybę do góry, a ja próbowałem zatrzask przesuwać na dole, ech.