Zlot w Sanoku

Ok ogarnalem. Do zobaczenia :)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

czyli niedziela godzina 15 w Sanoku, tylko ja kurde nie wiem gdzie jest ta Arena cała :D bd jechał albo na Wiśniową/Frysztak, albo na Rzeszów. Gdyby ktoś mógł np. wyjechać na tą krzyżówkę co wpada do Sanoka od strony Rzeszowa i jest wielki baner: Sanok wita. byłbym wdzięczny.

Będę czekał na Ciebie na Orlenie niedaleko tej krzyżówki o 14:45 i pojedziemy razem :)

Hubert, proponuje Ci żebyś wziął Piotrka, Czarnego jako pilota ;-)

Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka

Leci ktoś z Krosna, bo zamierzam jechać z Dębicy przez Brzostek, Frysztak, Krosno chętnie dołączę jak ktoś będzie leciał tamtędy.

Pozdrawiam
Łukasz

Piotrek, Ty to w końcu z kim jedziesz? :D bo jeszcze będzie tak, że nikt Cię nie weźmie hehe :D

Piotrek jutro bedziesz miał kolejke koło domu a to ja mam po Ciebie pojechac?:D

ustawiaja sie jak pod dom jakiejs k...wy:D.Nie dam nikomu mowie wprost nawet po %:D.Luke moglbys sie kopsnac jak to nie problem:D

Leci ktoś z Krosna, bo zamierzam jechać z Dębicy przez Brzostek, Frysztak, Krosno chętnie dołączę jak ktoś będzie leciał tamtędy.

Pozdrawiam
Łukasz

Ja jadę z Jasła przez Krosno wiec można sie spiknac.

Panowie. Ktoś z Jasła, Krosna rusza jutro?

prawdopodobnie ja będę jechał przez jasło/krosno :) możemy się umówić gdzieś na trasie i pojechać razem do Sanoka :)

To może Krosno mc Donald o godzinie hmm wybranej? (Mc Donald to jedyne miejsce które znam w Krośnie) lub zimna woda 7km za jaslem

Raider jedziesz sam czy z małżonką??
Jedziemy we dwójkę, żona po Tarnowie lekko zaszczepiona to łatwiej namówić i okolica sprzyja.

Ja jadę z Jasła przez Krosno wiec można sie spiknac.
prawdopodobnie ja będę jechał przez jasło/krosno możemy się umówić gdzieś na trasie i pojechać razem do Sanoka
To może o 14:30 na Mc w Krośnie, w godzinke spokojnie zalecimy.

Amortyzatory
Powrót