LukeMazur
Nowy
- Auto
- Toyota Supra JZA80 / Nissan Stagea RS260
U mnie niestety zmiana planów. Awaria wyklucza samochód ze zlotu.
Co takiego sie stało?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
U mnie niestety zmiana planów. Awaria wyklucza samochód ze zlotu.
Co takiego sie stało?
Obstawiam przegub wewnętrzny albo dwumas. Autem strasznie telepie przy najmniejszej próbie przyspieszania. Najśmieszniejsze jest to że jestem w okolicach Międzyzdrojów i jutro próba powrotu
też tak miałem, że rzucało całym autem....myślałem że łożysko się rozleciało w drobny mak, okazało się że miałem nie dokręcone kołozacznij może od tego
![]()
jedyne co pamiętam z Sanoka to boisko koło szkoły podstawowej nr. 5 (chwilę tam mieszkałem) i ten znak, który wita przyjezdnych![]()
stadion Stali jest na Stróżowskiej , jak się wyjeżdża w kierunku Zagórza , a Arena jest obok zamku , przy tzw. obwodnicy
Dzisiaj jest 18-y lipca - piątek , zlot jest 20-go lipca - niedzielaPanowie i panie cieżko mi na tel na szybko bocznic datę.
Pojutrze , czyli w niedzielęCzy złocie jest jutro w sanoku?
Daleko nie maszTak sie składa ze jestem w jasle wiec może bym sie wybrał.
Stadion miejski jest też przy obwodnicy , po drodze do Areny , jakiś kilometr wcześniej.Robson masz rację po częścifaktycznie, "główny" stadion Stali jest na Stróżowskiej w praktyce jest to jednak plac treningowy, Stal gra na stadionie miejskim, który znajduje się na Mickiewicza jeśli dobrze pamiętam, z który z resztą wynajmuje
![]()
Stadion miejski jest też przy obwodnicy , po drodze do Areny , jakiś kilometr wcześniej.