• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Zlocik Dolnyśląsk !!

ok a jak będziemy siedzieli to może jest mozliwość przeniesienia się gdzieś indziej na jakąś polanę :-) to wiem bo czytałem poprzednie info. no pożyjemy zobaczymy :-) najważniejsze spotkanie :-)

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk

No trochę go rozumiem, bo to jak pójście do restauracji z własnym jedzeniem :) ale ważne, że spotkamy się w tak licznym gronie :)

trzeba jakiś film nakręcić.

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk

Ja jutro wrzucę jeszcze jakiś wosk :) akurat jak synek się wyśpi to będzie fura gotowa do wyjazdu. Nie wiem jeszcze na którą dotrę. Myślę że tak koło 14.

Ja zacząłem kłaść wosk wywoskowałem pół nadkola i dupa ciemno ;/ rano trzeba będzie wstać dokończyć i zaimpregnować skórę :D

ja też wosk kładłem w środku żona posprzątała :) i fura gotowa mimo obdartego zderzaka jakoś w miarę wygląda :)

U mnie też parę otarć, rys i parę wgniotek :( ale jakoś musi wyglądać :D

tyle że u mnie bez malowania niestety się nie obejdzie niestety lakier jest strasznie zmęczony i zaniedbany ale powoli coś tam działam:P

Ja naliczylem 16+ zapowiada sie super spotkanie. Licze bardzo na ibecnosc tej 33 :)

jutro wszystko się okaże co i jak :) oby jak najwięcej zapowiada się spoko spot ;D

Aktualna lista:

- edhel
- Steo
- Tallmen x2 + Ewa + Julcia
- Gracek + Krysia
- flatbeet
- jozofek
- Trin
- psotnick
- tomaszchwesiuk + malgo+Martynka :D
- monika z
- dawid2311 + Ola