• Możecie ponownie zamawiać nasze ramki pod tablice rejestracyjne.

Więcej szczegółów w tym wątku

Zlocik Dolnyśląsk !!

Niestety dupa 3 kolegow zanioslo l4 i weekend 0racuje niestetg :(

Chcesz to załatwię ci L4 :-)

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk

Ja też się zjawię z bratem i nasz znajomek Darek alfą 33. Do zobaczenia ;-)

Kurde, będzie trochę fajnych pozycji. Aparat trzeba zabrać :D

Dla tych co będą jechali z Wrocławia proponuję jechać autostradą i zjechać na Strzegom (o ile nie będzie wypadku) chyba dużo lepsza droga niż 35-ka szybsza i mniej dziurawa, no i na wjeździe do Wałbrzycha są remonty wiec może się trochę korkować.

Juz nie ma takich straszny korkow w wekeend tym bardziej bedzie luz :)

A u mnie hamulce się posypały ale dzisiaj będą jak nowe . Bo jak tu opuścić takiego spota:cool:

Ja w sobote będę wyminiał olej w silniku i skrzyni biegów :P

A ja glaszcze i pieszcze dzis mala jutro duza przed zlotem:) powinny byc piekne:)

Olej to bulka z maslem ja zamowilem nowa wykladzine do srodka ale nie dam rady zmienic :-)

Mała prawie gotowa. Jeszcze tylko szybki :)
92.jpg

A cóż to za rysa na błotniczku . A ja dzisiaj wymieniłem hamulce przód komplet i wachacze góra i nastała błoga cisza

Można grillować :)

Dodano po 13 minutes:

Widzę, że większość ludzi się już pogubiła więc spot odbędzie się w Łomnicy gdzie znajduję się łowisko pstrąga "Złota Woda" (www.zlotawoda.com) ogólnie łowisko wygląda tak: https://www.google.pl/maps/@50.6790...1!3m3!1sb63nyDTANVYAAAQfCN21_Q!2e0!3e11?hl=pl

Miejsce zbiórki to stacja Orlen o godzinie 12 z tyłu stacji jest duży parking :) a poniżej link do zbiórki i trasy do miejsca spotu:

https://www.google.pl/maps/dir/50.7...7155964,16.3499865,18595m/data=!3m1!1e3?hl=pl

Aktualna lista:

- edhel
- Steo
- Tallmen x2 + Ewa + Julcia
- Gracek + Krysia
- flatbeet
- jozofek
- Trin
- psotnick
- tomaszchwesiuk + malgo+Martynka :D
- monika z
- marek230482 :confused:
- siroccoxp + 1 :confused:
- pabloXXL :confused:
- Teddy84 :confused:
- Czysqinho :confused:
- dawid2311 + Ola :confused:

Dawid2311 + Ola OBOWIĄZKOWO obecni ;)

Dodano po 2 minutes:

Widze ze was nawet troche z tego wrocka bedzie zgadajcie sie gdzies na bielanach i razem mozecie przyjechac wszyscy:)
Oczywiście, że Nas będzie trochę umówieni jesteśmy pod factory o 10:00 i razem jedziemy do Wałbrzycha

Ostatnia edycja:
Chciałem się przypomnieć w kwesti kompa i kabelka bo abs zwariował

Zapowiada się piękna pogoda więc przyjadę ze swoją drugą połówką . Widzę że lista coraz bogatsza będzie fajny spocik . Prośba mógłby ktoś zabrać kompa i kabelek może pozbędę się wreszcie błędu poduszki .
Jestem za :) Po wyciąganiu fotela celem jego naprawy i odłączeniu poduszki błąd nie zniknął a kuje w oczy ;)

Dodano po 6 minutes:

Chciałem się przypomnieć w kwesti kompa i kabelka bo abs zwariował
Ktoś pisał że przyjedzie z kompem i kabelkiem bez obaw Belle będą żyć ;)

Ostatnia edycja:
Aktualna lista:

- edhel
- Steo
- Tallmen x2 + Ewa + Julcia
- Gracek + Krysia
- flatbeet
- jozofek
- Trin
- psotnick
- tomaszchwesiuk + malgo+Martynka :D
- monika z
- dawid2311 + Ola
- rain
- Bonafide916 + brat
- Darek Alfą 33
- RafalskiJ + Asia
- ale.mar.szu
- marek230482
- Teddy84 :confused:
- Czysqinho :confused:

Jeśli ktoś jest pominięty niech się odezwie :D w razie jakiegokolwiek spóźnienia, informacji (w związku z dojazdem) zadzwonić lub napisać do mnie to poczekamy chwilę dłużej 661-244-377 :)

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót