• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Zlocik Dolnyśląsk !!

Mnie sie podoba pomysl,na pewno bedzie fajnie :) a np na zewnatrz jest tam gdzie sobie posiedziec?

To ile załóg będzie? i jaki ten spot będzie miał charakter? jak integracyjny gril w fajnym towarzystwie i okolicy to Ja się piszę ;p Niedziela po wypłacie i pierwszych zmianach to rewelka

Na razie jest skromna lista :P

- edhel
- Steo
- Tallmen x2
- Gracek
- flatbeet
- jozofek
- Trin
- psotnick
- marek230482 :confused:
- siroccoxp :confused:
- pabloXXL :confused:
- Teddy84 :confused:

Ostatnia edycja:
Ja nadal nie wiem. To się pewnie okaże w przeddzień..... :(

Niestety ale ja odpadam :/ dostalem grafik i w piekna niedziele bede sie bujal od 14 do 24 -.- cos nie jest mi dane sie spotkac w wiekszym gronie.

Ja 11 zapijam kolegi urodziny, ale skoro jest już taka grupka to ograniczę alko i pewnie do Was wpadnę :)

Asia dzięki za zapro ale niestety, 11-12 mam zajęcia na uczelni więc kicha nie mam szans przyjechać :(

Jak na razie prognozy pogody są obiecujące :D

Prosze jakis adres tego przybytku gdzie bedzie zlot. Info o miejscowce i godzina. Moze wyprosze planiste o zamiane wolnych.

heheheehh to dobrze że podlinkowałeś bo bym przyjechał nie do tej Łomnicy co trzeba :lol: :sarcastic:

już było wcześniej podlinkowane :D trzeba śledzić temat na bieżąco :)

Amortyzatory
Powrót