edhel
Moderator
Mnie sie podoba pomysl,na pewno bedzie fajnie
a np na zewnatrz jest tam gdzie sobie posiedziec?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
a np na zewnatrz jest tam gdzie sobie posiedziec?
Haha a posiedze posiedzerozumiem że lubisz sobie posiedzieć przy /ewentualnie na/ Alfie ale w trakcie spotu mogłabyś trochę posiedzieć z nami wewnątrz przy stole
![]()
To ile załóg będzie? i jaki ten spot będzie miał charakter? jak integracyjny gril w fajnym towarzystwie i okolicy to Ja się piszę ;p Niedziela po wypłacie i pierwszych zmianach to rewelka
Na razie jest skromna lista
- edhel
- Steo
- Tallmen na dwa auta
- Gracek
- flatbeet
- jozofek
- Trin
- marek230482
- pabloXXL
- siroccoxp
- Teddy84
Ja 11 zapijam kolegi urodziny, ale skoro jest już taka grupka to ograniczę alko i pewnie do Was wpadnę![]()
Tak wlasnie sie dzis zastanawialem czy bedziesz na dwie czy jednaTaki maly update ode mnie. Najprawdopodobniej pokawie sie obiema 156![]()
Tak wlasnie sie dzis zastanawialem czy bedziesz na dwie czy jedna![]()
Poproooś! Wejdz sobie na stronke www.zlotawoda.comProsze jakis adres tego przybytku gdzie bedzie zlot. Info o miejscowce i godzina. Moze wyprosze planiste o zamiane wolnych.
Prosze jakis adres tego przybytku gdzie bedzie zlot. Info o miejscowce i godzina. Moze wyprosze planiste o zamiane wolnych.