• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Zlocik Dolnyśląsk !!

Świetny pomysł zeby spotkac sie tam na orlenie. Duzy parking i z kazdego kierunku pasuje :)

Na długoterminowej podają, że ma być lekkie zachmurzenie i 17 stopni :D ale jak wiemy te prognozy długoterminowe można wsadzić między książki :P

Miedzy bajki dla dzieci :) trzeba zadzwonic i uprzedzic lokal ze u nich bedziemy :)

Wszystko w czasie :D dzisiaj postaram się zadzwonić :P

No to o 12.00 12.10.2014r na orlenie przy ul . Noworudzkiej

Już są poinformowani, że będziemy także czy będzie pogoda czy nie damy radę, bo mają salę :)

Ostatnia edycja:
Ja bym wpadł ale niestety cały weekend pracuję ;/ a szykuje się fajny spot

Marconi nie marudz. Ja po nocce bede i przed kolejna:)

Marconi to specjalnie tak napisał bo i tak wie że przyjedzie a lubi jak się go prosi żeby przyjechał :D :D

Uuuuu. Wlasnie sie dowiedzialem ze po nocce bede musial isc na 19 do pracy... nie zmienia to faktu ze na spota przyjade oczywiscie no ale bede niewyspany w pracy :p

To ile załóg będzie? i jaki ten spot będzie miał charakter? jak integracyjny gril w fajnym towarzystwie i okolicy to Ja się piszę ;p Niedziela po wypłacie i pierwszych zmianach to rewelka

integracja + obiad jeżeli ktoś będzie chciał. Tam jest smażalnia ryb i to bardzo dobra :) wiec można będzie zjeść dobrą rybkę :) miejsce ogólnie fajne a resztę się zobaczy na miejscu

Amortyzatory
Powrót