• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Zlocik Dolnyśląsk !!

Tylko jak będzie tam jeszcze kilka osób prywatnie to będzie tyle zamówień, że zaś będziemy czekać godzinę na danie :D a termin preferowałbym 12.10 :P

No trochę daleko mam jak na tą kawę ale może przy okazji dupę w termach bym wymoczył.

no ok to w takim razie zbieramy listę na niedzielę 12 ? Jak się uzbiera więcej osób jak 10 to zadzwonię i zapytam o rezerwacje :)

A co i gdzie chcesz rezerwować bo nie kąsam fabuły?

Paweł jedziemy a raczej umawiamy się, żeby pojechać do Łomnicy na rybę :) Marek jeśli będzie nas większa grupa to warto zadzwonić i ewentualnie zapytać czy jest możliwości rezerwacji, bo jakby nie patrzeć to będzie niedziela i nie wiadomo czy miejscowe rodziny
nie wybiorą się np. na obiad.

Hehe nie wiem czy autao poskladam.. narazie leze w garazu i dedukuje jak rozebrac to cale badziestwo :)

Mi szczerze nic słowo Łomnica nie mówi ale wujek google mi pokazuje albo Pałac w Łomnicy pod Jelenią Górą albo zbiornik na Łomnicy w Karpaczu. Tak czy siak kierunek zachód pod Jelonke :)

To mala wichura kawalek za Jedlina-Zdroj :) nie mow ze tam nigdy nie byles:D

A ja cały czas myślałem, że chodzi wam o Łomnicę zaraz za Głuszycą (czy tez koło Jedliny jak to Steo napisał).

to co, ten 12 jest taka najlepsza opcją chyba :) Łomnica - ładnie tam a nigdy nie byłam :D

To dobrze. Tylko szkoda, że znowu mnie nie będzie. Daaaaawno już nie byłem na żadnym zlocie. Ostatni raz chyba rok temu nad zalewem w Świdnicy.

Amortyzatory
Powrót