• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Zlocik Dolnyśląsk !!

Zmieniam mieszkanie i mam bardzo malo czasu na pisanie na forum. Ale spot to juz zupelnie inna sprawa.

Steo. Mówiłeś ze miejsce sie znajdzie wiec zarządzaj tematem :D

Hehe zalezy czy ma byc z kultura czy po prostu idziemy do lasu :)

Z kultura do lasu :D u mnie jest miejscowa ale to troche zbyt na polnoc dla wiekszosc z Was ;)

Ja myślałem, żeby zrobić taki mały spot w Zagórzu Śląskim dokładnie zarezerwować ewentualnie większy stolik w nowo wybudowanym hotelu i pogadać przy kawie lub kto co woli a później przejechać się kretyni odcinkami :D co Wy na to ?

Ja myślałem, żeby zrobić taki mały spot w Zagórzu Śląskim dokładnie zarezerwować ewentualnie większy stolik w nowo wybudowanym hotelu i pogadać przy kawie lub kto co woli a później przejechać się kretyni odcinkami :D co Wy na to ?

a jedzenie? :P
ps. co Was tutaj tyle z Wałbrzycha :P a ja z takiego daleka ;)
ps2. Gracekk ja pamietam jak Ty na grilla nad odra nie przyjechałeś, pamiętam :P

No jak nie miałem pół przodu to jak miałem przyjechac ? :P

chłodnica sama by się nie wymieniła :P

Jest kilka opcji na to ognicho tylko trzeba by bylo wiedziec mniej wiecej ile ludzi bedzie wtedy mozna cos dokladniej organizowac bo tak to kiepsko :) chodzi o to zeby wiedziec ile rezerwowac miejsc, jak duzy parking zeby auta sie zapakowaly:) i takie takie tam:) i najwazniejsze termin! Zeby mniej wiecej kazdemu pasowalo.

Mniej więcej kilkanaście aut i mniej więcej w weekend :sarcastic:

Jest opcja własnie żona mi podpowiedziała można by podjechać też do łomnicy na rybe i tam jest gdzie zaparkczyc i miejsca też dużo :)?

Dodano po 5 minutes:

kretyni odcinkami :D
chyba krętymi miałeś na myśli :D

Ostatnia edycja:
Właśnie tak to miałem na myśli słownik T9 rządzi :D do Łomnicy dobry pomysł żeby podjechać :)

W lasku osobowickim jest dużo miejsc do rozpalenia ognicha

do Łomnicy dobry pomysł żeby podjechać
VS

W lasku osobowickim jest dużo miejsc do rozpalenia ognicha
Lekka rozbieżność. Lokalizacji. Jakieś 150KM :sarcastic:

A tak się składa że właśnie dzisiaj wróciłem po tygodniu w Łomnicy. Byłem w całkiem zajebiaszczym ośrodku, pozwiedzałem okoliczne pałace i pomoczyłem dupę w termach Cieplickich :sarcastic:

No to nie wiem trzeba by było cos zdecydowac żeby też nie mieli za daleko co niektorzy :)

Steo to usatalaj termin i miejsce i robimy liste:)

Ostatnia edycja:
Steo to usatalaj termin i miejsce i robimy liste:)

A dlaczego ja:)? Hehe jutro cos pokombinuje jak bede miec wolne.
Osobiscie preferowal bym ta lomnice dobra ryba, kawa/herbata/piwo jest dla kazdego cos sie znajdzie :) oczywiscie mile widziane cale familie tez by bylo mega tak mi sie wydaje coz wy na to?

Pasuje. Nie tylko dlatego ze mam blisko ale tez dlatego ze to miejsce jest fajne:)

Amortyzatory
Powrót