czarna2288
Nowy
- Auto
- Była Alfa Romeo 156 1,8 TS, Jest Alfa Romeo 159 2,4 JTDM
To mnie również możecie dopisać do listy
)
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
będziemy parkować zapewne tak jak w tamtym rokuA parking mamy na wyłączność ? jak coś mogę dziś podjechać
masz kabelek żeby wykasować blad poduszek ?Mnie też możesz dopisać do listy, mogę wziąć laptopa z FES-em![]()
nie ma sprawyRok temu Criss miales mi dac sie przymierzyc do GTV, w tym roku nie odpuszcze i zlustruje caly samochod![]()
jutro będę w serwisie to zerknę na tego Spidera ( wcześniej tylko z daleka go widziałem)On tam stoi od kiedy pamiętamKrzyzowiec GT bedziesz ? Czy 147.
A kolega możliwe ze bedzie Alfa 164 Q4 i Cromik lancia pewnie wpadnie.
Może by tak podwiesić temat z zlotem data i godzina by każdy wiedział.