• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Zielona Góra i okolice Spot

• Autor wątku Autor wątku siwy144
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
też właśnie myślałem o tym miejscu w Świdnicy. dzika ochla to też opcja, jest tam miejsce na ognisko, sklep z piwem, jedzeniem ;)

Panowie i Panie a może jakieś miejsce z domkami czy coś podobnego? Ew namioty. Fajnie byłoby wypić piwko przy ognisku w doborowym towarzystwie. Oczywiście jak będzie jednodniowo to też będzie super.
Świdnica będzie chyba ok.
pozdrawiam.

Uporządkujmy trochę

1. criss2007
2. Kynium
3. confil
4. daro1906
5. krzyzowiec

Mnie tez dopisujcie i trzymajcie kciuki bo za 8 godzin Alfa wiezie nas do Chorwacji i spowrotem. Oby nic zlego się nie przydażyło :)

1. criss2007
2. Kynium
3. confil
4. daro1906
5. krzyzowiec
6. Torino
7. Wrona
8. aniol_jojo

1. criss2007
2. Kynium
3. confil
4. daro1906
5. krzyzowiec
6. Torino
7. Wrona
8. aniol_jojo
9. siwy144

2. Kynium
3. confil
4. daro1906
5. krzyzowiec
6. Torino
7. Wrona
8. aniol_jojo
9. siwy144
10. SS-Waldi

Niestety termin nie pasi:( ale będę z Wami sercem:)

Hej co taka cisza. Mam nadzieję, ze to cisza przed burzą.

Witam,
szczesliwie minela mi podroz do i z Chorwacji. Alfa dała radę w 110%, górskie zakręty to jej drugi dom :) Jedynie pękł przewód paliwowy i odpadł łącznik elastyczny tłumika. Tak jak obiecałem pojadę na wspomniane bunkry wykonać rekonesans, planuje to zrobić w ten weekend, może uda mi się tam podjechać w piątek i odrazu porozmawiać z właścicielem.

Amortyzatory
Powrót