tomaz
Aktywny
Z przywiezieniem i rejestracją wyszło około 11500
Cena szok
Efekt (stosunek cena/klasa auta) mniej więcej jak przy 166 przed FL.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Z przywiezieniem i rejestracją wyszło około 11500
Cena szok
Ale jak zobaczyła logo to powiedziała.... nie będę jeździć lancia! A ja pytam dlaczego? Ona na to: "to najgorsze samochody, do daci i lanci nigdy nie wsiądę".
Wczoraj sobie tak z żonką gadaliśmy o takim dużym aucie. Wymiary świetne. Pojemność zrobiła na niej wrażenie. Wygląd w sumie też. Ale jak zobaczyła logo to powiedziała.... nie będę jeździć lancia! A ja pytam dlaczego? Ona na to: "to najgorsze samochody, do daci i lanci nigdy nie wsiądę". :lol: ja mam zupełnie odmienne zdanie, ale to chyba obrazuje opinię publiczną :sarcastic:

Powiedzmy, że nie straciła nic na wartościKolega naszego forumowicza mnie zagadnął to sprzedałem.
O żesz Ty.... następnym razem też Cię zagadnę czy czegoś nie sprzedajesz ;P
Silnik 2.2 JTD co ta za konstrukcja? Czy te silniki mają dobre opinie?