Zdjęcia felg do AR

• Autor wątku Autor wątku b.pawelek
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Jak się orientuję to ASA są na licencji BBS.

A te ASA o który pisałem wcześniej to coś takiego:
img0191copya.jpg

Ostatnia edycja:
Tak, ASA jest na licencji BBS.. i patrząc na ilość ciężarków, felgi są naprawdę bardzo dobrze wykonane.. Moje mają sporo mniejszy parapet niz w tym Golfie, lecz w 159 jest problem z zaciskami.. które zazwyczaj cięzko zmieścić bez dystansów w felgach z rantem.. Wystarczy, że specjalne wentyle musiałem ściągać z niemiec do tego modelu felg.. wcześniej jeszcze musiałem dokupić pierscienie centrujące, śruby pływające.. ale czego się nie robi.. ;) W realu te koła robią spore wrażenie.. :)

heh dobre:) ale inspiracją było pewne audi które kiedyś widziałem w Maxi tuning, a dokladniej było to audi A6 w kolorze Ups ze złotą felgą:)

co by nie mówić to napewno było by orginalnie:)

tu dla porównania w jasnym kolorze, miał być biały ale wyszedł raczej srebrny:
afjunia11.jpg

o klamkach też myślałem, ale nie wiem czy to już nie będzie przesada... szczególnie scudetto w złotym kolorze:)

panowie mam prośbę, jest ktoś w stanie zrobić mi wizualizacje mojej AR na białych tristarach ?
Pozdrawiam
IMG_5578.jpgALFA4.jpg

Ostatnia edycja:
Pokaż załącznik 23794 co wy na to.. bo coraz bardziej mi sie podoba:)

Wiertar czy bedziesz ziom i pomozesz koledze dobrac kolor do felg?:) mam 18" sieny na swojej gtv w stanie do malowania i chcialbym dobrac dobry kolor....masz czas i ochote? jakos sie dogadamy:)

---------- Post added at 16:15 ---------- Previous post was at 16:10 ----------

panowie mam prośbę, jest ktoś w stanie zrobić mi wizualizacje mojej AR na białych tristarach ?
Pozdrawiam
Pokaż załącznik 24176Pokaż załącznik 24177

W ogole czy jest jakis w miare obyty z photoshopem alfisti ktory moglby zrobic kilka wizualizacji....dogadamy sie jakos:)

Wiertar czy bedziesz ziom i pomozesz koledze dobrac kolor do felg?:) mam 18" sieny na swojej gtv w stanie do malowania i chcialbym dobrac dobry kolor....masz czas i ochote? jakos sie dogadamy:)

---------- Post added at 16:15 ---------- Previous post was at 16:10 ----------

W ogole czy jest jakis w miare obyty z photoshopem alfisti ktory moglby zrobic kilka wizualizacji....dogadamy sie jakos:)

ja niestety Ci nie pomoge, bo się nie znam na tym kompletnie:) korzystałem z uprzejmości użytkowników tego forum: http://www.cdriver.webd.pl/forum//viewforum.php?f=10 zarejestruj się na nim, opisz swoj problem w tym dziale który podałem i myśle że ktoś ci pomoże. pozdro.

Trochę ogarniam Photoshopa zatem mogę wykonać parę wizualizacji.
Zapraszam na priv

Czy do Alfy 147/156 GTA można założyć 16" koła, czy może zbyt duże hamulce nie pozwolą?
Pozdrawiam.
- Rafał

Amortyzatory
Powrót