• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[Giulia] Zderzak Tył Giulia Super

Wygląda to dobrze , dołączam się do pytania .

Wysłane z mojego HTC U11 przy użyciu Tapatalka

Temat już był. [MENTION=79678]kozak[/MENTION] ma zamontowany dyfuzor z Ali u siebie

Oryginalny dyfuzor z veloce nie pasuje trzeba zmieniać zderzak te z Ali są robione pod giulie super pasują idealnie

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Idealnie to nie, trzeba lekko podciac 2 uchwyty w ori zderzaku. Ale generalnie nic trudnego.

Wysłane z mojego HMA-L29 przy użyciu Tapatalka

[MENTION=79678]kozak[/MENTION], podrzucisz aukcje skąd kupiłeś?

[MENTION=79678]kozak[/MENTION], podrzucisz aukcje skąd kupiłeś?

No ja też przeglądam ali w tym temacie. Są nawet dyfuzory karbonowe a zauważyłem też takie które wyglądają jak z Q tyle że nie ma w nich podwójnych końcówek wydechu i słabo to wygląda.
Aha widzę, że są modele z odblaskami i takie w których odblask trzeba przełożyć z oryginalnego dyfuzora.

Na Ebay i na jakimś sklepie Alfisti są dostępne, ale nie wiem czy pasują idealnie.

Z ebay to te z Chin. Z odblaskami trzeba szukać.

Wysłane z mojego HMA-L29 przy użyciu Tapatalka

E tam idź po całości i rób Quadrifoglio :D
Ten który podałem nie ma chyba końcówek wydechu więc trzeba dodatkowo kombinować, cholera wie w którym miejscu orgyginalny wydech się wpasuje wiec być może trzeba coś przerabiać.
A to co podałeś spoko, tyle że nie ma tej kratki dookoła wydechu z dziurkami. Ale może przy Carbonie to wygląda dobrze.

BTW
Chyba zamówię sobie gume na kluczyk :D

Amortyzatory
Powrót