• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Zderzak przedni VELOCE

Tak, uważaj na sprzedawcę, ja nie miałem problemów ale inni się skarżyli. Upewnij się że faktycznie jest kompletny /cokolwiek to oznacza. I spróbuj zbić cenę, strasznie drugie te zderzaki na przód, czyżby takie popularne były i pożądane ?

Wysłane z mojego Nokia 7 plus przy użyciu Tapatalka

Tak, uważaj na sprzedawcę, ja nie miałem problemów ale inni się skarżyli. Upewnij się że faktycznie jest kompletny /cokolwiek to oznacza. I spróbuj zbić cenę, strasznie drugie te zderzaki na przód, czyżby takie popularne były i pożądane ?

Cena takiego zderzaka nowego w ASO kompletnego ze spryskiwaczami, czujnikami PDC z wiązką, wszystkimi kratkami, osłoną, itd. to jest około 8000 brutto w detalu.

ok dzięki

Zderzak Veloce na dole ma coś na podobieństwo przedniego spoilera z Q zaraz pod scudetto. Zderzak podstawowy jest na całej długości płaski a w Veloce jest to wcięcie i czarny plastik.
Dalej zwróć uwagę na wloty na od zewnętrznej strony - na zwykłym wszystko jest zaślepione a w Veloce za lidarem (i symetrzycznie po drugiej stronie) są jeszcze wloty.
Trzecia różnica to wielkość samych kratek (i dół i Scudetto).
Ostatnia to same przetłoczenia pomiędzy kratką a lampami. Veloce ma je bardziej podkreślone.

Zderzak Veloce na dole ma coś na podobieństwo przedniego spoilera z Q zaraz pod scudetto. Zderzak podstawowy jest na całej długości płaski a w Veloce jest to wcięcie i czarny plastik.
Dalej zwróć uwagę na wloty na od zewnętrznej strony - na zwykłym wszystko jest zaślepione a w Veloce za lidarem (i symetrzycznie po drugiej stronie) są jeszcze wloty.
Trzecia różnica to wielkość samych kratek (i dół i Scudetto).
Ostatnia to same przetłoczenia pomiędzy kratką a lampami. Veloce ma je bardziej podkreślone.
Jak byłem w salonie to sprawa wyglądałą jasno jak mam kupić to pojawiły się pytania :)

Amortyzatory
Powrót