rychuslu89
Użytkownik
k*rwa prosze Cie ...

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Bardzo mi przyjemnie jest odszczekać tę opinię. Dostałem cynk że senior który do tej pory zajmował się nieumawianiem i nieoddzwanianiem poszedł na chorobowe, czy emeryturę, więc mając do roboty sprzęgło zadzwoniłem z próbą umówienia się. Wszystko od razu poszło jak po maśle, umówiłem się za pierwszym razem (a jestem osobą której nie zależy na szybkim terminie, za to bardzo na pewnym terminie). Samochód oddany, robota ładnie wykonana, w międzyczasie kolega się również umawiał i też bez problemu z konkretnym ustaleniem "kiedy", nawet pomimo tego że się robota trochę przeciągnęła (normalne, życie). Co do samej roboty zastrzeżeń mieć nie mogę, wszystko zrobione świetnie. Widać trzeba było aby zmiana pokoleniowa się w 100% dokonała i momentalnie jest świetnie, także z całkowicie czystym sumieniem mogę polecać Maruniaka.Niestety muszę wystawić niemiłą laurkę warsztatowi Pana Maruniaka, bo to już przestało być śmieszne a jest raczej żenujące. (...) Niestety samo umówienie się przez telefon jest niemożliwe, bo "zadzwoni pan jutro", kolejnym razem "zadzwoni pan później", "ja do pana oddzwonię za parę godzin jak będę wiedział czy mam czas" (oczywiście zero kontaktu) i tak w kółko. Nie byłoby sprawy gdyby to był jednostkowy przypadek, ale szwagier na pierdołę - czujnik wału umawiał się tydzień aż w końcu łaskawie został przyjęty, a wiem z opowieści że to nie wyjątek, tylko nagminna praktyka w tym warsztacie.