Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Stosuję H1 od Osram i sprawują się całkiem dobrze. W sensie ilość światła jest dostateczna. Nie oślepiają też kierowców nadjeżdżających z naprzeciwka. Zużywają też mniej energii. Dają też takie fajne białe światło. Trzeba się na początku trochę przyzwyczaić. Jeżeli chodzi o specyfikację techniczną, to szukaj tutaj https://nocar.pl/blog/zarowki-halogenowe-h1-marka-osram/
miałem tungsramy, polecam. jak na ciągłe używanie wytrzymały 3lata i któraś padła to kupiłem kolejne, te 120% i mam w zapasie. Jednak wnerwiało mnie, że postojowe ledy (jakieś tandety) świeca prawie na biało zimnym światłem a soczewki emitują światło ciepłej barwy więc dokupiłem Osram Cool Blue. I to jest to, snop światła jest na prawdę biały, bliżej mu do xenonu niż tungsramom i z efektów jestem zadowolony.
Zarejestruj się i korzystaj z forum bez rozpraszających banerów reklamowych.
Jako zalogowany użytkownik zyskujesz wygodniejszy dostęp do treści, możliwość komentowania, korzystania z prywatnych wiadomości i pełne wsparcie społeczności.
Nie zajmuje to długo, a różnica w komforcie przeglądania naprawdę robi wrażenie! 💡🎉
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.